Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Reális-e 600e bruttó bérigény...

Reális-e 600e bruttó bérigény az alábbiak figyelmbevételével "mediorként" sourcing területen?

Figyelt kérdés

Bsc diplomám (gazdálkodás és menedzsment) megszerzése mellett már 2 éve ( 3. félévet követően) internként dolgozom egy nagy SSC-ben nagyjából 250e bruttóért heti kb. 28-30 órában, home officeban és havi 3-5 alkalom személyes jelenléttel indirect sourcing területen. Jelenleg feladatom: kisebb beszerzések esetén a beszerzési folyamat részben történő intézése, reporting, sürgős hiányok kezelése, probléma megoldás előkészítése, minőségellenőrzés támogatása.

Idén fejeztem be a Bsc képzést, jeles minősítéssel, szakdolgozatot lean sourcing területről írtam, illetve rendelkezem hasonló területen tdk dolgozattal is. Felsőfokú angol nyelvtudásom van ezen felül magas szintű MS office tudásom, illetve VBA tudásom.Ezen felül "találkoztam" már SAP-val is. Ajánlással rendelkezem a jelenlegi munkahelyem european indirect sourcing director-tól.

Lokációt tekintve, Győrben lenne az állás, full time, egy nagy multinál(nem az Audi). Jelenlegi főnököm szerint, akivel beszéltem erről, "próbáljam be", van rá esély. Olyanok segítségét szeretném leginkább kérni, akik esetleg rendelkeznek valamilyen tapasztalattal a területen Győrből, vagy Nyugat-Magyarország tekintetében.

2021. júl. 19. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megtennéd, hogy leíród mi lett a vége?
2021. júl. 20. 23:14
 12/12 A kérdező kommentje:

11#

1) alapbér: 420e bruttó, 6 hónap után 480e.

2) béren kívüli juttatások: nagyjából nettó 100e forint/hó értékben

3) otthoni munka heti 2 alkalommal a 3. hónap után

4) általam választott szakmai konferenciaanyagokat biztosítják számomra, szakmai továbbképzések, heti 2 óra spanyol nyelvtanárral

5) 13. havi fizetés (bizonyos feltételek mellett)

Azt gondolom nagyon jó feltételekről sikerült megállapodnunk, szakmailag is kihivásokkal teli feladat lesz.

2021. júl. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!