Programozó karriert miért erőltetik annyira?
Értem hogy rengeteg ember hiányzik ebből a szakmából, meg hogy milyen jó fizetés van benne, de sokan nem alkalmasak rá, de olyan is van akinek van hozzá feje, de nem érdekli.
Mit nem értenek azon hogy a " de hát rengeteg pénz van benne" érv nem elég?
10-es
Ha ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne hiány programozokból.
Szerintem fogalmad sincs a dologról,van ami nem tanulható,hanem kell hozzá adottság.
"Ha ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne hiány programozokból."
Csak kár, hogy azért van hiány belőlük, mert senki nem akar azzal a baromsággal foglalkozni. A legtöbb ember az életet választja helyette.
Én nagyon szívesen foglalkoznék vele annyi pénzért de csak nagyon alapszinten menne azért meg nem fognak fizetni.
Hatalmas hülyeséget írsz, gondolom a gépkezelő troll lehetsz,akinek minden egyetemi végzettség életképtelenséggel egyenlő vagy élet eldodbással
"Mintha egy BGE, BME szintű sulit bárki el tudná végezni..."
Mondjuk nem azért, de egy BGE szintű sulit illene mindenkinek képesnek lenni elvégezni.
"azért van hiány belőlük, mert senki nem akar azzal a baromsággal foglalkozni. A legtöbb ember az életet választja helyette."
A legtöbb élete jelenleg a programozóknak van, kifejezetten jó munka körülmények, jó jutattások.
Én pénzügy számvitelre jártam.
500 emberből 80 maradt a 3.evre.
Volt olyan matek vizsga ahol 5! ember ment át 400-ból.
Mondjuk ez lassan 10 éve volt. Azóta nem tudom mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!