Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Programozó karriert miért...

Programozó karriert miért erőltetik annyira?

Figyelt kérdés

Értem hogy rengeteg ember hiányzik ebből a szakmából, meg hogy milyen jó fizetés van benne, de sokan nem alkalmasak rá, de olyan is van akinek van hozzá feje, de nem érdekli.

Mit nem értenek azon hogy a " de hát rengeteg pénz van benne" érv nem elég?

2021. júl. 17. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Én világéletemben kitűnő tanuló voltam az IQ tesztjeim alapján is az átlagnál magasabb az IQ-m, az objektumorientált programozást egyszerűen soha nem tudtam megtanulni. Az egyetemen is szakot váltottam emiatt. Ismerős soha nem volt jó tanuló, egyetemre fel sem vették de ő meg simán megtanulta, az más kérdés, hogy az egyéb hiányosságai miatt csak kulimunkát kap kis sufnicégeknél, de el van belőle.
2021. júl. 17. 16:59
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

10-es

Ha ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne hiány programozokból.

Szerintem fogalmad sincs a dologról,van ami nem tanulható,hanem kell hozzá adottság.

2021. júl. 17. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
mert az emberek nem igazán vágják mi ez, csak azt tudják hogy jól fizet, számítógép kell hozzá és ennyi. ha napi két órát játszasz bármilyen játékkal, már rád sütik, hogy te értesz hozzá és jó leszel benne. én meg az öcsém is sokat játszunk, mindkettőnket üldöztek is ezzel sokáig, de én kb tíz percig vagyok képes egyhuzamban koncentrálni, az öcsém meg hiába jó ebben az "elüldögélünk három órát négy sor felett és keressük a félreütést" című dologban, hobbiból ír is néha kisebb programokat, de azt mondja napi hat-nyolc-mégtöbb órában nincs az a pénz, hogy ezt a lélekölő favágómunkát végezze ha milliókat fizetnek sem.
2021. júl. 18. 00:17
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

"Ha ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne hiány programozokból."

Csak kár, hogy azért van hiány belőlük, mert senki nem akar azzal a baromsággal foglalkozni. A legtöbb ember az életet választja helyette.

2021. júl. 18. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Én nagyon szívesen foglalkoznék vele annyi pénzért de csak nagyon alapszinten menne azért meg nem fognak fizetni.

Hatalmas hülyeséget írsz, gondolom a gépkezelő troll lehetsz,akinek minden egyetemi végzettség életképtelenséggel egyenlő vagy élet eldodbással

2021. júl. 18. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Te meg valószínűleg a varázsló lehetsz Óz, a csodák csodájából... Hülyeségek írásának meg leggyakrabban te vagy a nagymestere te agyonképzett gazdasági sazkértő!
2021. júl. 18. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
30%

"Mintha egy BGE, BME szintű sulit bárki el tudná végezni..."

Mondjuk nem azért, de egy BGE szintű sulit illene mindenkinek képesnek lenni elvégezni.

"azért van hiány belőlük, mert senki nem akar azzal a baromsággal foglalkozni. A legtöbb ember az életet választja helyette."

A legtöbb élete jelenleg a programozóknak van, kifejezetten jó munka körülmények, jó jutattások.

2021. júl. 18. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pénzügy számvitelre jártam.

500 emberből 80 maradt a 3.evre.

Volt olyan matek vizsga ahol 5! ember ment át 400-ból.

Mondjuk ez lassan 10 éve volt. Azóta nem tudom mi a helyzet.

2021. júl. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!