Mit gondoltok arról, ha valaki huszon évesen új ferrarival mászkál? Milyen érzést vált ki belőletek?
Figyelt kérdés
Mire gondoltok először és milyennek ítélitek meg a helyzetet?2021. júl. 11. 18:15
11/17 anonim válasza:
Hogy ilyen szar utakon nem vágja-e haza, plusz hol parkol vele.
Nem irigylem, gratulálok.
12/17 anonim válasza:
Diákként benzinkutasként melóztam a kérdésben szereplő kaliberű focista aláírást akart adni az üzemanyagár helyett és győzködött, hogy mennyivel jobban járnánk. Az eredmény az lett, hogy 9 órát 2 sorompó között várakozott, amíg hoztak neki pénzt üzemanyagra :)
13/17 anonim válasza:
Új Ferrari-val? Azt, hogy hülye. Igénytelen, magát luxuskategóriába soroló hulladék, ami 20 ezer kilométerenként széthullik. Volt a látókörömben pár Ferrari, mind ilyen volt. Többet voltak szervizben egy idő után, mint a tulajdonosuknál. Akinek egyszer újkori Ferrari-ja lesz, többet soha nem lesz.
14/17 anonim válasza:
Én mindig azon gondolkozom, hogy hogy mer bemenni vele a forgalomba a bénázó suzukisok köze
15/17 anonim válasza:
Nem szoktam megnézni ki vezeti. Max az autót nyugtázom, hogy szép. És értetlenkedem, hogy ember milyen feltűnési viszketegséggel rendelkezhet, hogy ennyi pénzt elkölt egy autóra, ami a magyar utakon a magyar forgalomban szétesik, vagy összetörik.
Az ő dolga, csak kósza gondolatként át szokott futni az agyamon.
16/17 anonim válasza:
Örülök neki. Ha egynek lehet akkor kettőnek is.. én leszek a 2.
17/17 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül Ferrari, ha 15+ milliós a kocsi, és huszonéves a srác, egyből leszűröm, hogy a szülei gazdagok, a srác meg életképtelen... aki majd tönkreteszi a céget (mert nem ért hozzá), aztán majd a fia Suzukival jár... nem irigylem.
(Egy vállalkozó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!