Vettel lehet-e bajnok a Ferrarival?
Ferrari jelenleg erősebb és jobb autó mint a Mercedes. Viszont a Mercedes pilóta párosa erősebb mint a Ferrarié. Hamilton szerintem jobb pilóta mint Vettel. És jelenleg Bottas is jobb mint Raikönnen.
Ha leszokik a bakijairól világbajnok aspiráns. De túl sokat hibázik saját magától nem a csapat hibájából.....
Persze, hiszen messze a legjobb autó van alatta. Ő mindig akkor tud csak bajnok lenni ha 3 tényező együtt megvan:
1: messze kiemelkedő autó a mezőnyből - pipa
2: másodhegedűs csapattárs - pipa
3: szerencse: egyelőre pipa, egyedül neki nem volt még az egész mezőnyben pl. műszaki hibája, egyszer esett ki akkor is önhibájából
Egy középszerű pilóta aki rettenetesen túl van értékelve és rohadt mákja volt hogy mindig a legjobb csapathoz került.
jó ez kb mindenkiről elmondható. Amikor a meki kezdett gyengébb lenni lúizt még button is elverte anno.
Mindent elkövet érte, hogy ne sikerüljön... De még így is bőven van esélye. 30 pontot be lehet hozni ezzel a Ferrarival. Például ha kocsit és pontokat cserélnének Hamiltonnal, én simán Hamiltonra fogadnék -30-ról is.
De Vettel annyira recseg-ropog a nyomás alatt, hogy szerintem nem fog összejönni. Még egy agyatlan manőver, és vége a dalnak. Ha ezt elszúrja, még azon se lepődnék meg ha jövőre Leclercet raknák meg első számú pilótának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!