Mit gondoltok róla, hogy Hosszú Katinka világrekorddal Olimpiai bajnok lett 400 vegyesen?
Figyelt kérdés
Szerintem ez fantasztikus úszóteljesítmény! Szó szerint szétverte a világcsúcsot!2016. aug. 6. 21:38
1/21 aikiboxer válasza:
Fantasztikus de ez nem csak az elődöntő volt még?
3/21 anonim válasza:
Te, ha már ennyire jól megy a jövőbe látás, nem mondanád el a lottószámokat is?
4/21 likebike válasza:
Le lettem pontozva,mert megmondtam,mikor lesz a döntő.Ok.
5/21 A kérdező kommentje:
Milyen jövőbe látás? Katinka aranyérmet nyert, méghozzá a világ legerősebb idejével. Olvasd el a Wikipédia cikkét, ha nem hiszed:
"olimpiai bajnok, ötszörös világbajnok magyar gyors- és vegyesúszó"
2016. aug. 6. 23:48
6/21 nono1014 válasza:
Elképesztő versenyzés volt!!! Hihetetlen csúcsforma. Büszke vagyok rá, 15 millió magyar álmát váltotta valóra! De ideje is volt már, ennyi vb-arany mellé járt végre egy olimpiai is..
7/21 A kérdező kommentje:
Nálunk már mindenki részeg, de itt nem értem, hogy miért nem tud velünk örülni senki, ehelyett beszélnek itt össze-vissza :(
MEGVAN AZ ELSŐ MAGYAR ÚSZÓ ARANYÉRMÜNK EMBEREK!!!!!!
2016. aug. 7. 00:22
9/21 anonim válasza:
Miről beszélsz te szerencsétlen? Előfutam volt, ahol pár századdal maradt le a világcsúcsról, de hülyét csinált a teljes mezőnyből. A döntőig pedig van még több, mint két óra. A wiki cikk, amit pedig linkeltél nem az írja, hogy olimpiai bajnok te vakegér, hanem azt, hogy olimpikon. A kettő nem ugyan az. Én megnézem a döntőt most élőben és nagyon szurkolok Katinkának
10/21 anonim válasza:
Még nem nyert semmit te troll g eci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!