Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit gondoltok róla, hogy...

Mit gondoltok róla, hogy Hosszú Katinka világrekorddal Olimpiai bajnok lett 400 vegyesen?

Figyelt kérdés
Szerintem ez fantasztikus úszóteljesítmény! Szó szerint szétverte a világcsúcsot!

2016. aug. 6. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Na fél órája olimpiaibajnok lett Katinka!
2016. aug. 7. 04:30
 12/21 aikiboxer ***** válasza:
80%
Most, hogy tényleg az lett, azt gondolom, hogy csodálatos, fantasztikus, nagyon szuper!!!!!! :)))
2016. aug. 7. 06:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom.. ezek tényleg hülyék. Nézzetek már egy picit körül a sportvilágba és ne csak az orrotok hegyéig. Mindenhol eltudnátok olvasni Katinka győzelmét, ha tudnátok olvasni. Aki hülye az hülye.
2016. aug. 7. 07:38
 14/21 likebike ***** válasza:
62%
Te vagy itt a részeg,ember.4-kor volt a döntő,a másik az elődöntő volt.Amúgy lehet biztosak voltak benne ,hogy nyer,ezért kiírták hamarabb.Mi örülünk nagyon,de ha még le se zajlott a finálé,akkor minek.Nézted volna a tv-t és akkor nem írtál volna egy hatalmas baromságot.
2016. aug. 7. 09:07
 15/21 anonim ***** válasza:
23%
Komolyan ha ennyire nem értesz a sporthoz, akkor maradj csendbe. A döntő hajnalban volt, miről te írsz az a selejtező volt. Tudod úszásban délelőtt vannak a selejtezők ahol több futamban úsznak versenyzők. 400 vegyesen a legjobb 8 időt úszó jut be a döntőbe, amit este úsznak (magyar id szerint). Szóval ha ma is nézed este hatkor a selejtezőket, ne íj ki butaságokat, az még csak selejtező.
2016. aug. 7. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
Szép meg minden, de azért kíváncsi lennék, hogy dopping nélkül is így menne-e.
2016. aug. 7. 17:01
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem doppingolt szerintem
2016. aug. 7. 21:04
 18/21 anonim válasza:
3%

"15 millió

magyar álmát váltotta valóra!" Ez nem igaz, mert minimum 15 millió mínusz 1 ember. Én ugyanis letojom hogy ez a beképzelt felfuvalkodott miss pitsa mit ér el, az amerikai hapsijával együtt mehetnek felőlem a francba.

2016. aug. 9. 15:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Na megint a doppingnál kötöttünk ki.. Igen Katinka is doppingol, pont úgy, ahogy az ellenfeleinek a 90%-a. (kivétel pár szabad kártyás ország, menekültek, stb.) Ez számomra egyáltalán nem baj. Ha sportról van szó, én maximálisan tisztelem őt.

Egyébként a kérdés troll kérdés volt (a dátum miatt), azt hittem több mindenkinek leesik, de mégse :) Nem volt itt alkoholizálás, meg semmi.

Nyilván ez a 15 millió magyar álma hülyeség, hiszen az emberek kétharmadát a legkevésbé sem érdekli semmilyen sport.

De miért is lenne beképzelt pi*a? Mi a bajod Katinkával? Az hogy sikeres? Más egyéb 'problémát' nehezen tudok elképzelni vele, mert amit leírtál az egyáltalán nem igaz.

2016. aug. 10. 00:24
 20/21 anonim válasza:
Hü.lye vagy
2016. aug. 10. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!