Mit gondoltok róla, hogy Hosszú Katinka világrekorddal Olimpiai bajnok lett 400 vegyesen?
"15 millió
magyar álmát váltotta valóra!" Ez nem igaz, mert minimum 15 millió mínusz 1 ember. Én ugyanis letojom hogy ez a beképzelt felfuvalkodott miss pitsa mit ér el, az amerikai hapsijával együtt mehetnek felőlem a francba.
Na megint a doppingnál kötöttünk ki.. Igen Katinka is doppingol, pont úgy, ahogy az ellenfeleinek a 90%-a. (kivétel pár szabad kártyás ország, menekültek, stb.) Ez számomra egyáltalán nem baj. Ha sportról van szó, én maximálisan tisztelem őt.
Egyébként a kérdés troll kérdés volt (a dátum miatt), azt hittem több mindenkinek leesik, de mégse :) Nem volt itt alkoholizálás, meg semmi.
Nyilván ez a 15 millió magyar álma hülyeség, hiszen az emberek kétharmadát a legkevésbé sem érdekli semmilyen sport.
De miért is lenne beképzelt pi*a? Mi a bajod Katinkával? Az hogy sikeres? Más egyéb 'problémát' nehezen tudok elképzelni vele, mert amit leírtál az egyáltalán nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!