Allasinterjun miert a fizetes az utolso dolog amit elmondanak nekunk?
Ennyit ukrajnában is megkereshetsz :D
Ukrajnában a vállalkozások, intézmények és szervezetek teljes munkaidőben foglalkoztatott alkalmazottjának átlagos nominális fizetése 2020 novemberében 11 987 hrivnya volt.
Ez sajnos ilyen, a miértjét nem tudom. De ne tudd meg hányszor autóztam feleslegesen 500 km-eket! (Országos szinten szoktam keresni, nem riaszt meg egy költözés.) Ablakon kidobott pénz volt.
Ha direktbe rákérdezel előre, akkor a HR-es agytrösztök elkönyvelnek előre, hogy anyagias vagy, lusta vagy, buta vagy és többet az életben nem is keresnek.
Ha bérigényt kérnek és visszakérdezek, hogy támpontként szeretnék valami ársávot tudni, hogy ebben a pozícióban náluk mennyit lehet keresni, akkor részükről csak megy a kínos erőltetett mosolygás, hogy nekem kell valamit mondanom, ők nem nyilatkozhatnak. Jó, oké, akkor 10 év munkatapasztalattal MSc mérnöki diplomával mondok nettó 200e-t, elköszönnek, hogy majd értesítenek. Persze ez soha nem történik meg, még egy e-mailt sem hajlandóak megereszteni. Sokkal korrektebb lenne ha megírnák, hogy köszönjük, találtunk olyat, aki olcsóbban elvégzi ezt a munkát. De erre nem veszik a fáradtságot. Sajnos ez ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!