Normális dolog ez?
Normális dolog, vagy csak nekem volt sértő?
Állásinterjún voltam, konyhai munkára, ahol a tulaj hölgy kérdezte, hogy dohányzom e ,és borostámmal(minimális igényesen kinéző) mi a helyzet. Válaszoltam,hogy munkában nem cigizek, és a borosta is felejthető .Ekkor elkezdett személyeskedni, hogy miért dohányzom meg szokjak le, mert ez rossz dolog, miért van fülbevaló a fülembe,milyen oka van ennek,mondtam, ha gond kiveszem,pökhendi módon jegyezte meg, hogy ez sem normális dolog szerinte.Miért kell bunkónak lenni,amikor elmondtam, hogy munkaidőben nem cigizek,kiveszem fülbevalót,és borosta sem lesz,ezen túl mi köze van hozzá, hogy magán életemet hogyan élem?
25/f
Ezt tudod a társadalom szabja meg, ha a népesség 80%-kának nincs akkor neked se legyen :) Hülye felfogás...
Ne félj, a gazdagok lesz*rják mit gondolnak a többiek róluk, megvan mindenük, mások nyomora (80%) mit érdekli őket, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!