Szerintetek megérné kamionsofőrnek állni?
#9 Akkor próbálkozz meg az informatikusi állásokkal,végezz el olyan sulit aztán hajrá,esetleg rendszergazda stb..
Eléggé hiány van rendszergazdából is.
13
thx
Belföldön ISO konténert szállítok. Kezdőként kerültem be. Hetelős munkarend, hétvégén otthon vagyok, hétközben lényegében bármikor hazamehetek, mert a lakhelyem közelében ér a munkaidő vége. Pakolni nem pakolok, pótkocsit nem nyitogatok, nem is nyitogathatok. Csak vezetek és papírokkal rohangálok. Lerakón, felrakón 3-4 órát várok amíg megpakolnak. Fizu: 400000-650000. Kocsigazda rendszer, levonás nincs.
Aki pótkocsit nyitogat és ponyvázik naponta 6x és még pakol is, az nem kamionozik, hanem csak egy futár/dokkmunkás.
Szerintem a kamionozás határon túlnyúlik és napokig tart az út a fel és lerakó között és csak egyféle árút szállít adott helyre.
#15 húha mert a konténerezés aztán annyira kamionozás :D Hát még belföldön... napi 200 km-t ha mész, mekkora kamionos vagy te, öreg. Ja meg hogy bent nyomod a telót a fülkében 4 órán át, nagy király vagy. Ha meg nem ez, akkor a kikötőben állsz sorba a bejelentkezéshez vagy épp a konténerre vársz.
Na, ezen jót nevettem :D
#15 650e ft na ne,ezt azért nem akarom el hinni,még aki nemzetközibe jár konténeresként az sem keresi meg a 650e Ft,elég sok rendes emberrel beszéltem legyen az belföld vagy nemzetközis de 650e Ft senkinek nincs meg,magadnak hazudhatsz de másnak ne tedd azt légyszíves.
Szerintem ilyen 350-400e Ft között kereshetsz belföldön, na jó ha többet dolgozol mondjuk szombaton is akkor akár még a 450e Ft is meg van talán.
Kérnék egy cég nevet ahol valóban jól lehet keresni belföldön,tudom hogy úgy sem fogod azt le írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!