Megérné távmunkát vállalni és kiköltözni egy olcsóbb országba, esetleg Ukrajnába (Kárpátaljára)?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm is cseh vagy lengyel cégeknél dolgozik itthonról. A fizetésük magyar átlagtól nem sokkal több, ezért gondolkodtam azon, hogy hasonló távmunkát végezve talán megérné kiköltözni Kárpátaljára (Ungvár közelébe), ahol lényegesen olcsóbb a megélhetés.2021. márc. 28. 15:02
1/6 anonim válasza:
Lehet megérné, de Ukrajnában rosszabban a szolgáltatások , mint itt.Olyanokra gondolok, mint orvos,tömegközlekedés...stb
Nem élnél úgy ott, mint Jockey a Dallasból.
2/6 anonim válasza:
Dél-Amerikába érdemes költözni, mondjuk Brazíliába. Ott olcsó az élet és távmunkához csak internet és telefonra van szükség.
3/6 anonim válasza:
Inkább Záhonyba, és néha átruccannál vásárolni :D
Kárpátalja nagyon leszakadt és szomorkás hely, nekem nagyon depresszív lenne.
4/6 anonim válasza:
Kárpátalja még a borzasztó szegény Ukrajnán belül is a legszegényebb rész.
Nem hiszem, hogy onnét tudnál normálisan dolgozni. Alapvető szolgátatások és infrastruktúra hiányzik.
Szerintem ez így felejtős.
5/6 anonim válasza:
Nem igaz, hogy Kárpátalja Ukrajna legszegényebb része. [link]
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!