Intimissimiben milyen eladóként a munka és a fizetés?
Lehet de kérdés az, hogy elviseled irodai munka után, hogy az ilyen helyeken, főleg plázákban hétfőtől vasárnapig vannak a műszakok reggeltől estig.
Nekem ez a meglátásom, hogy azért ezt megkérdezném, lehet h így jön ki a a nagy fizu 🤔
Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy egy női fehérnemű eladó az pénzért adja magát a férfiaknak? Miért?
Feltettem egy kérdést, arra gondoltam, olyan fiatalok válaszolnak, akik dolgoztak már ilyen helyen, vagy legalább ruházati eladóként, tapasztalatok érdekelnek, akinek köze sincs hozzá, csak azért ír ide, hogy gondoszkodjon a másik emberrel? Remélem megéri, és legalább jobban érzitek magatokat tőle. 😌
Na én intibe dolgoztam. Nem ajánlom. Lehet ez csak a mi üzletünkben (de nem hiszem mivel különböző lányokkal találkoztam különböző üzletekből akik ugyanezt állították.)
Nagyon sok dologban voltam korlátozva: pl az egyik főnököm megmondta hogy még nem mehetek ebédelni mert ez meg az. Számtalanszor volt hogy 4-5 órakkor tudtam csak ebédelni és nagyon éhes voltam. A vizemet csak úgy ihattam ha a raktárban van. Fél óra szünet van ami elég kevés. 9 óránál 1 óra szünet de eszméletlen fárasztó. Semmibe vesznek és ugy viszonyulnak hozzád mint egy szolga igazából és NEM , nem a vevők (őket imádtam) hanem a dolgozók. A betanulási idő nagyon nehéz főként mert legtöbb esetben a tréning nincs megoldva megfelelően. Igazából kiráz a hideg is ha mai napig bemegyek az üzletbe. Több mint egy évig dolgoztam, elég volt.
A fizetésről csak annyit hogy nem éri meg a sok szenvedést. Azóta nem tudom volt e bér emelés de nem jó.
Remélem tudtam segíteni aki esetleg ebben gondolkodik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!