Minden munkanélküli egyben életművész is?
24 vagyok, nem vagyok diák. Nem végeztem el az egyetemet amit elkezdtem. Van nyugdíjam egyelőre. Nem írom le hogyan, és miért.
Nem tudom mit dolgozhatnék. Nem érdekel semmi sem igazából. Nem érné meg nekem 12 órázni, mert utálom.
Inkább csak élem az életem. Nem vagyok magamba gubózva, mindig eljárok haverokkal. Még jó hogy senkit nem izgat igazából élőben, hogy mit csinálok. Mindenkinek megmondom, hogy online dolgozok (mintha valami programozó lennék), aztán békén is hagynak vele. :DDD
Nem követendő példa, de engem nem érdekel. Ennél több pénzre úgy sincs szükségem. Nekem ez így tök jó. Anyám meg otthon mos, főz rám, meg minden. Ha úgy van kedvem, akkor máshoz megyek aludni, vagy egész éjjel tekergek, ha nincs kedvem hazamenni. Ez már csak ilyen. Ez az igazi élet, nem a robotolás és a kuporgatás. :D
Igazi életművész vagyok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!