Mekkora kivándorlás fogja vajon követni a mostani rekord munkanélküliséget?
Az már biztos hogy nyugaton sokkal hamarabb helyreáll minden a régi kerékvágásba, ott nem ment tönkre rengeteg cég, hamar rendbejön minden és munkaerőhiány lesz.
Nálunk szerintem most 6-7 évig elfelejthetjük a gazdasági kilábalást...
Nyomor van és kilátástalanság...
Az előző ennél sokkal kisebb válság után is elmenekült 6-700 ezer magyar, most majd vajon mennyi??
???
Magyarországon jelenleg csak az nem dolgozik aki nem akar.
Te is csak a tévében látod, hogy milyen kint... Külföldön is sok hely bezárt, bőven nőtt a munkanélküliség. Sok téren elég lazán megúsztuk a korlátozásokat(mondjuk ahol nagyobb szigor volt kevesebb is lett a halott).
Szóval lehet, hogy hasonló agyhalatottak kimennek mondván kint minden f@sza de aki azt hiszi, hogy máshol királyként lehet élni pofára fog esni.
"Biztosan várható ilyen tendenciális alakulás"
- ez a mondat b+...
Szerintem most nem olyan gáz a helyzet. Még ha csak a saját családomból indulok ki, akkor sem. Volt aki bő ~2 és fél éve keresett munkát, és pont a járvány közepén kapott hosszútávra.
Sőt, most h belegondolok, Apa is a tavaly májusban váltott, és a szokásos 3 hónap keresgéléses kihagyós helyett fél hónap alatt talált melót. Meg Anya is csomó megkeresést kapott. Szerintem pont hogy felpörgette a munkaerőpiacot.
#6:
Szerintem ne fogalmazz úgy, hogy direkt k*rvára entellektüelnek akarsz tűnni, mert csak sejhajt csinálsz a szádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!