A főnököm meg vonhatja a cafeteria pénzemet?
Benne van a munkaszerzodesedben a cafeteria, mint fix kompenzacio?
Ha nincs, akkor megvonhatja minden tovabbi nelkul.
Mivan??
2 percért 3 hónapra megvonná? Vonjad Jani de akkor Én megyek haza és felejts el, őrizd te a gyárat vagy amit akarsz.
Majd minyá nem vonná meg, én szerintem fenyítsétek be, hogy mindenki felmond ha ezt meg meri tenni.
Elég Észak Korea szint ez ami nálatok megy.
2 perc lehet mérési hiba is simán, nem mindenkinek atomóra szerint jár az órája :D :D
A béren kívüli juttatás csak egy adható elem, nem kötelező biztosítania a munkáltatónak. Ha a munkaszerződés tartalmazza, akkor kénytelen adni, hiszen szerződésben kötelezettséget vállalt rá.
Viszont, minden munkahelyen kell, hogy legyen erre vonatkozóan belső szabályzó. Pontosan azért, hogy megkülönböztetések ne lehessenek. Magyarul, ezt a juttatási formát ne büntetésként alkalmazza a munkáltató és mindenkire egységesen vonatkozzon.
Feltételezem, hogy belső szabályzó sincs róla...
Ha szerződésben fixen rögzítve van, akkor nem teheti
Egyébként meg egynilyen után kalap-kabát és menni másik helyre, ez így nagyon tróger dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!