Jól számolom a fizetést? A cafetériát évente, vagy havonta utalják ki?
Amikor interjúzni voltam azt mondták, hogy a cafetériánál lehet igényelni, hogy helyben szeretném-e használni (tehát helyben ehetek a cafetéria értékében), vagy a fizetéshez szeretném hozzátenni, én az utóbbit választanám. Ezt akkor havonta a fizetéshez csatolva küldik ki, vagy évente? Mert az ajánlatban az van, hogy évente X ft bruttó.
Egyébként, a fizetés 1018 ft / óra nettóban, éjszaka jön rá egy +30%-os műszakpótlék, ami akkor kb 1323 ft / óra nettóban. 3 nap 12 órázás van, 3 pihenő, 3 éjszaka, 3 pihenő, akkor ha úgy veszem, éjszakázni 6 napot fogok, nappalozni 9 napot, így jön ki a 15 munkanap egy hónapban, a másik 15 nap pedig pihenő.
Ezt nézve akkor jól számolok?
1018 *1.3(+30%) * 12(óra) * 6 (nap éjszaka) = 95.284
1018 * 12(óra) * 9 (nap nappal) = 109.944
így 205.228, amihez még hozzá jön a cafetéria meg egyebek.
Bocsi a hülye kérdésért, életem első munkahelye, első fizetése meg első mindene lesz ez és izgatott vagyok.
Ennyi információ alapján igen, jól számolsz.
Cafetéria esetében fontos tudni, hogy attól függ a bruttó-nettó számítás, hogy mit választasz. Amennyiben készpénzt szeretnél, az a legkedvezőtlenebb adózás szempontjából, úgy kapod a legkevesebbet.
A cafetéria 570.000 br / év, amiből 47.500 br / hó, ebből nettóra számolva 31.825 ft a cafetéria nettó havonta.
Elég érdekes egyébként, igen. Szerintem jobban megéri ha kézhez kapom azt a 31.825 ft-ot, minthogy csak ott használhassak fel 31-47ezret. Elgondolkodom rajta mindenesetre. :) Köszi a választ!
A cafetéria 570.000 br / év, amiből 47.500 br / hó, ebből nettóra számolva 31.825 ft a cafetéria nettó havonta.
csodálkoznék ha így lenne, készpénzes elemnél a munkáltató költsége is lejön belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!