Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A páromnak eltűnt az adó és a...

A páromnak eltűnt az adó és a Taj kártyája és holnap menne jelentkezni dolgozni ma nagyon össze is vesztünk ezen sírtam is.Ha rajta van a munkaügyis papírján úgy felveszik addig amíg nincs meg csináltatva?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha a számát tudja, felveszik. Nekem 5 éve nincs meg a taj kártyám, de tudom a taj számom, két munkahelyre is felvettek, megkaptam a covid oltást is, gyógyszert is írnak fel és váltok ki úgy, hogy csak bemondom a taj számom.
2021. júl. 4. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

elég ha tudod a számokat mindkét esetben(korábbi adóbevallás, egészséügyi papíron is rajta van)

Béküljetek ki, nem kell bolhából elefántot csinálni

2021. júl. 4. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

15 éve nem találom a TAJ-kártyámat. Semmi problémám nem volt még belőle. (A számát természetesen tudom.)

A tahó pasidat meg dobd ki.

2021. júl. 4. 22:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség hogy nem veszik fel Taj kártya és adókártya nélkül nekem egyszer egy helyen kellett a taj számom és nem találtam a taj kártyámat és megtaláltam a Taj számomat az 1.osztályos ellenőrzőmbe és lediktáltam és meg is voltam meg beszélem akkor holnap vele hogy gyakori kérdéseken tudtam meg hogy nem kell.
2021. júl. 4. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a TAJ-kártyám el van mosódva valami tíz éve, fejből tudom a számát, az adóazonosítót meg elhagytam évekkel ezelőtt, múlt hónapban igényeltem, de még nem küldték, soha nem volt rá szükség. (Száma megvan valahol.)
2021. júl. 4. 22:31
 6/13 A kérdező kommentje:
De valami ilyesmit mondtak hogy le kell másoltatni és azért van rá szükség
2021. júl. 4. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell.
2021. júl. 4. 23:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A munkáltatónak elvileg kötelessége ellenőrizni, hogy tényleg azt veszi fel, azokkal az adatokkal, akinek az illető mondja magát. Ha van munkajogi szabály, amit lazán kezelnek, akkor ez az. Nagy valószínűséggel nem lesz ebből problémája, de azért egy minimális esély van rá.
2021. júl. 5. 00:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam a munkahelyének az irodáját és azt mondták hogy a taj szám elég ha le van írva de ha az adó szám nincs meg el kell menni a Navhoz és kérni kell egy másolatot.
2021. júl. 5. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát az idő lesz, amíg a kártya elkészül, de addig is adnak egy papírt, ami érvényes helyette.
2021. júl. 5. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!