Mit kell csinálni, hány órát naponta, hány napot hetente? Ehhez képest tud jó lenni vagy nem.
2021. júl. 3. 13:02
12/25 anonim válasza:
Attól függ, milyen pozíció, milyen képesítés, milyen készségek.
Na meg mik a tervek a jövőre nézve? Eléldegélni, ahogy most vagy. A lakás lepusztul veled, aztán kész. Vagy vannak nagyobb tervek?
2021. júl. 3. 17:04
13/25 anonim válasza:
"ha nincs kocsid, nem jársz sehová és nem szórod el minden félre mar.haságokra, akkor meg lehet belőle élni és félre is tudsz tenni, csak hát fiatalként nem nélkülözni akar az ember"
Fogalmad sincs róla, mi a nélkülözés, ha ezt annak nevezed.
2021. júl. 3. 20:01
14/25 anonim válasza:
13as az itt lévő beképzelteknek ez a nélkülözés. Sokan a350 ezer ft-ot is keveslik 1 hónapra! Én 200e nettóból kijövök, mert be tudom osztani a pénzem és nem szórom el. Ezért fogalmaztam így, mert sokaknak az autó hiány a nélkülözést jelent, akár mennyire is furcsa neked, nem csak az éhség, meg a ruházatlanság!
2021. júl. 3. 20:26
15/25 anonim válasza:
Én egyetemi diplomával 36 évesen keresek ennyit, igaz keleten.
2021. júl. 4. 13:53
16/25 anonim válasza:
Barátnőm egyetem mellett főállásban keres pont ennyit, úgy hogy semmi köze nincs a munkahelyének a szakirányához tehát bárki által végezhető képesítés nélküli munka.
2021. júl. 4. 16:24
17/25 anonim válasza:
"tehát bárki által végezhető képesítés nélküli munka"
Azért egy érettségi csak kell hozzá, nem? Akkor azért mégsem bárki által végezhető. Érettségi nélkül is van azért élet. ;-)
2021. júl. 4. 17:04
18/25 anonim válasza:
Én max akkor mondanám jónak ha heti 1-2 nap munkával keresel ennyit. Egy havi 100 azért minimum kell a megélhetéshez, 80-at érdemes félrerakni, szóval marad 70 ezer:
-szórakozásra
-önképzésre
-szülők támogatására
-befektetésre
-autóra
-nyugdíj/egészségpénztárra
-utazásra
Ebből így elélsz de előrehaladni az életben csak lassan fogsz és ha jön valami komoly kiadás - műtét, kirúgnak, felújítás, autóvásárlás - az konkrétan kicsinálja a megtakarításodat.
2021. júl. 4. 21:56
19/25 anonim válasza:
16. Hol adnak ennyit erettsegivel a baraznodnek? Nem kell a munkaheky pontos neve, de azt leirhatod, h milyen munkakor, mit csinal, hany oraban.
2021. júl. 5. 11:31
20/25 anonim válasza:
19# Heti 40 óra. Nagyobb magyar cégnél cégen belüli dolgozók emailjaire válaszol és néhány velük kapcsolatos adminisztratív feladatot végez időnként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!