Mivel kereshetek a teljes munkaidős állásom mellett havi kb 30.000- 40.000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a gyermekem és jó lenne egy fizetéskiegészítés.2021. jún. 22. 09:48
2/8 anonim válasza:
Plazmaadas. Havi ketto alkalom.
Atlag 15.
Mellette takaritas.
4/8 anonim válasza:
"Takarítás magánházaknál"
khm... megtörtént a takarítás amíg én elmentem a boltba kenyérért...
Visszamegyek, óóh... hát a bolond takarító egyedül volt a lakásba
*call 107* -Jónapot, felfogadtam egy takarítót és amíg elmentem boltba elvett a kanapé matracából 300ezer forintot és tagadja hogy nem ő volt, segítsenek kérem.
NA EZÉRT NEM VÁLLALNÉK TAKARÍTÁST!
5/8 anonim válasza:
4: ne extrapolálj fantáziabeli szcenárióból...
Eleve ajánlás alapján szokás takarítónőt fogadni. Tehát ismeretségi körben, mert így a megbízhatóság adott.
7/8 anonim válasza:
Takarításon kívül sajnos tényleg nincs nagyon más megoldás. Esetleg megpróbálhatsz körbekérdezni kisebb büféknél, hátha kell nekik egy plusz kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!