Érdemes így LinkedIn profilt csinálni?
25 éves vagyok, most szerzem meg a diplomám, magyar-történelem szakos tanárként. Releváns munkatapasztalatom nincs, csak diákmunkásként takarítottam mozit évekig, de ezt nyilán nem szeretném beleírni. Ezen felül egy középfokú angol és egy alapfokú német nyelvvizsgám van.
Szóval kb. üres lenne az önéletrajzom 25 évesen, ez nagyon visszatetsző? Van esélyem így bármi munkát találni (nem tanárként szeretnék dolgozni)?
Hat ket opciod van:
- csinalsz profilt es igy van minimalis eselyed, hogy talalsz ott munkat
- nem csinalsz profilt es igy 0 eselyed van, hogy talalsz ott munkat
Elmondanád, mi a problémád?
Normális kérdést tettem fel, nem trollokat várok ide.
Érdemes, sőt a diákmunkát is bele kell írnod a CVbe, ha legalább marginálisan releváns.
Sőt már akkor kellett volna, amikor a sulit kezdted.
Viszont a tanári diplomáddal mit akarsz? Minden rosszindulat nélkül (nekem is van tanári diplomám), azzal kb csak tanítani mehetsz, semmi másra nem jó.
Mihez értesz még? Milyen munkát akatsz?
Bocsi, nem kötözködes, de 7 év alatt lett meg a diploma?
Valahogy nekem nem jön ki. HR is kíváncsi lehet rá, hogy hogyan telt el ez a pár év
Egyébként én fenn vagyok, most aktívan nézem az állásajánlatokat és a mi városunkban van fent 3 tanári állás is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!