Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes így LinkedIn profilt...

Érdemes így LinkedIn profilt csinálni?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, most szerzem meg a diplomám, magyar-történelem szakos tanárként. Releváns munkatapasztalatom nincs, csak diákmunkásként takarítottam mozit évekig, de ezt nyilán nem szeretném beleírni. Ezen felül egy középfokú angol és egy alapfokú német nyelvvizsgám van.

Szóval kb. üres lenne az önéletrajzom 25 évesen, ez nagyon visszatetsző? Van esélyem így bármi munkát találni (nem tanárként szeretnék dolgozni)?

2021. júl. 1. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocsi most látom nem akarsz tanár lenni

Mennyire aktív a nyelvtudásod?

Helyedben beadnám jó sok helyre, ami szimpi és szerinted alkalmas lehetsz rá, aztán folyamatában látod majd, hogy hogyan szerepelsz esetlegesen interjúkon.

2021. júl. 1. 21:03
 12/19 A kérdező kommentje:
6 év. 6 éves a tanárképzés, 19 voltam, mikor érettségiztem.
2021. júl. 1. 22:48
 13/19 A kérdező kommentje:
És eszem ágában sincs tanárként dolgozni. Nettó 145-öt fizetnek, abból az albérlet sem jönne ki.
2021. júl. 1. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
Hee?? Mióta 6 év a tanárképző
2021. júl. 2. 02:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg annyi a tanari, ezen anno en is meglepodtem amikor mondtak. Ennyi idot tanul az ember utana sajnos alig viszi valamire, pedig elvezne azt amit csinal.

Kerdezo, en meg tudom javasolni a multikat. Igen is vannak multik ahova eleg az, hogy ha van egy diplomad(lenyegtelen, hogy mi!) az adminisztracios munkakat meg lehet vele csinalni es meg otthoni munkavegzes lehetoseg is biztositott havi parszor.

Ha Budapesten vagy, akkor meg plane nyert ugyed van, mert meg inkabb novelted az eselyeidet.

2021. júl. 2. 07:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 osztatlan lett pár éve ha jól emlékszem
2021. júl. 2. 09:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is tanárit végeztem, még a BSc/MSc rendszer előtt, 4 év volt akkor a főiskolai és 5 év az egyetemi szint. 6 év???? Nem normálisak
2021. júl. 2. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Indeed, Jooble, tömve vannak tanári állásokkal még 500 lakos faluba is tanárt keresnek. 5 másodperc alatt találsz állást, már ha tényleg tanítani szeretnél. Ha pályát elhagynál, akkor mondjuk gondban leszel tapasztalat nélkül.
2021. júl. 14. 15:20
 19/19 anonim ***** válasza:
És gondoljatok bele, a tanárisok nagy része csúszik legalább fél évet (nyelvszakon 1 év csúszás, ha nem sikerül egy tárgy, mert vannak tavaszi-őszi tárgyak, szóval évente csak egyszer!), szóval az még simán kitolódhat 7 évre is vagy többre.
2021. júl. 14. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!