Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ment ki valaki frissen végzett...

Ment ki valaki frissen végzett orvosként dolgozni Ausztriába orvosközvetítő cégen keresztül? Ha igen, melyikeket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Németországi közvetítőket ismerek, de Ausztriába közvetítőket nem találtam, köszönöm ha tudsz ajánlani egy megbízható céget.

Ha tanácsot tudsz adni ausztriai egészségügyis munkakereséshez, munkakezdéshez azt is megköszönöm.

2021. júl. 1. 18:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok orvos, de tudom, hogy szokott lenni évente min. 1szer (az utóbbi időben a gellért szállóban) állásbörze orvosoknak. És valamikor nyár környékén ha jól emlékszem.

Ha nem tudsz elmenni, akkor keres rá a korábbiakra, kik voltak ott és keresd meg azokat.

2021. júl. 1. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!