Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes elvállalni ilyen állást?

Érdemes elvállalni ilyen állást?

Figyelt kérdés

Jelenleg Business analyst szerű pozícióban vagyok, de később data scientist/data analyst szerűbb feladatokkal szeretnék foglalkozni.

A jelenlegi munkahelyem elég laza viszont amíg egyetemre jártam néha éreztem, hogy nehezen bírom (stresszeltem esténként és emiatt nem tudtam aludni, amitől fáradt voltam másnap). Hozzá kell tenni, hogy első félévben esküvőt szerveztem egyetem mellett (akkor még nem is voltam annyira ideges), mùlt évben meg építkeztünk. Most véget ért az egyetem és az építkezésen is túl vagyunk, kicsit idegileg is rendbejöttem (újra tudok aludni, nem veszekszem annyit stb.)

Szerintetek érdemes lenne így átmenni olyan céghez, ahol előre bejelentetten elvárt a túlóra és teljesíteni kell mindenáron, vagy kirúgnak?

Rengeteget tudnék fejlődni és Data Analystként tudnék dolgozni (tényleg data analystként, nem csak data analystnak mondott business analystként vagy data engineerként vagy tableu riport készítőként). Elég hosszú volt az interjú processz (három szakmai interjú + két hr interjú+ egy a csapattal), szóval szakmailag elvileg megfelelnék, de félek tőle, hogy a stresszkezelésem nem lesz elég jó. Hallottam, hogy több ember pszichológushoz/pszichiâterhez járt egy-két év munka után a cégnél.

Önéletrajzban viszont jól mutat. Ha mennék, akkor max. egy-másfél évet eltöltenék itt, amí megtanulom, hogy hogyan működik és utána továbbállok.

Ti bele mernétek vágni? Vagy inkább hagyjam?

2021. júl. 1. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Hat van az a penz amiert elvallalnam, de nagyon ra kene dobjanak a fizura
2021. júl. 1. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Teljesen mas teruleten dolgozom, de a rendszeres nagy volumenu szellemi tulora stresszel karoltve valoban 1-2 ev alatt tonkre tudja tenni az embert. Egy ordogi korbe fogsz belekerulni, ahonnan nehez kikerulni. Ha sikerul, akkor is hosszu ido mire helyrejossz. Bele lehet tanulni az adott szakmaba stressz es havi 250 munkaora nelkul is. Keress mast.
2021. júl. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!