Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Call center, majd a továbbiakb...

Call center, majd a továbbiakban üzletkötői állást biztosítónál érdemes elvállalni?

Figyelt kérdés

Egy biztosító call center munkatársként alkalmazna 2 hónap próbaidőn át, majd megfelelőség esetén és egyéb oktatásokon való részvételen keresztül üzletkötőként foglalkoztatna, csábító alapfizetéssel, juttatással, stb.

Tény, hogy előnyös lenne a több százezer forintos fizetés, viszont pofára esni sem akarnék és azzal is gyakran szembesültem már, hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen az általában nem az.

2013. okt. 21. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a részleteket, biztosítója válogatja. Beszélj ott dolgozó kollégákkal, hogy milyen a munka. Milyen a legalább 2-3 éve ott dolgozók aránya...
2013. okt. 22. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem egy próbát megér :D én belemennék a helyedben :D
2013. nov. 25. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor is, ha kevés ügyfél szerzése esetén vissza kell fizetned a kezdeti támogatást vagy a képzésed költségét? (Ami akár 100 ezer Ft is lehet.) És vállalkozónak kell lenned vagy alkalmazott lennél?
2014. febr. 20. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!