Mekkora plusz összegért váltanál munkahelyet?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk havi plusz nettó 20 ezerért váltanál-e például?2021. jún. 30. 01:17
1/13 anonim válasza:
Olyan plusz 30%-ért váltanék. De dolgoztam már olyan helyen is, ahonnan simán mentem volna, ha valahol öt forinttal többet ajánlanék.
2/13 anonim válasza:
Nekem egy nagy váltásom volt, -35%.
De utána 30 évig élveztem minden percét.
20 ezerért nem mozdulnék, az egy tank benzin.
3/13 anonim válasza:
10 százalékért simán. Mondom mérnökként ezt. Nem jóléti intézmény az ember mindenki pénzért dolgozik.
4/13 anonim válasza:
Most készülök váltani nettó kb. 200 ezerért. Ez alatt nem hiszem, hogy váltanék.
5/13 Fsms válasza:
A pénz nem mindig a legjobb szempont. Néha kevesebb pénz, de ha a tudásodba fektetsz, jobban megéri. Szóval érdemes hosszabb távon gondolkodni.
Persze a teljes kép ismerete nélkül nehéz okosnak lenni.
6/13 anonim válasza:
Plusz 30% körül van a legkevesebb, amiért váltanék.
7/13 anonim válasza:
Rosszabb napokon ugyanannyiért is mennék máshova, terveim alapján 15%-kal szeretnék többet kérni, amikor váltani fogok.
8/13 anonim válasza:
Jelenlegi munkahelyemen fel eve dolgozom, rossz dontes volt, nem erzem jol magam. Most ugyan ennyiert is mennek mashova, ahol az egyeb tenyezok megfelelok.
9/13 anonim válasza:
Összegért nem igazán. Jobb munkakörülményekért, kellemesebb munkakörnyezetért simán.
10/13 anonim válasza:
+100%-ért azonnal. Alatta felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!