Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van ilyen munkahelyen?

Van ilyen munkahelyen?

Figyelt kérdés

nem rég kezdtem kb 1 hónapja, és kollégám olyanokat mond nekem, hogy jaj de jó lenne ha fürdőruhában dolgozni

Én nagyon próbálom elhülyéskedni a dolgokat.

Másik nap meg elkapott a sorban és hülyeségből majdnem megcsókolt.

De én ügyesebb voltam és elhesseltem, elkezdi csak megakarta mutatni csábítós énjét. Én meg ezt is hülyéskedtem. Mint aki csak viccesnek tartja. Én munkahelyen ilyennel nem taliztam ilyen szituval soha, ez normális dolgok? Mit kellene csinálni? Férfiakkal dolgozom rajtam kívül 1 lány van, de az olyan könnnyen adja magát. Én nem meg nem is akarom. Miért nem a másik lánynál próbálkoznak aki könnyen adná magát? gyakori ez munkahelyen?

2021. jún. 29. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Nem, próbáld vele megbeszélni, hogy hagyjon téged az ilyenekkel. Ha nem hagy békén, szólj a főnöknek. Vagy válts munkahelyet.
2021. jún. 29. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
adj bele mindent
2021. jún. 29. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vicceskedés helyett mondj neki nemet és jelezd a HRen!
2021. jún. 29. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Próbálod elhülyéskedni a dolgot, nevetgélsz, persze, hogy folytatja.

Nézz magadba. Biztos, hogy nem esik jól a dolog?

2021. jún. 29. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Amit leírtál azt úgy hívják, hogy szexuális zaklatás és 1-től 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető a bűncselekmény súlyosságának arányában.
2021. jún. 30. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!