Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tecnocasa mint munkahely milyen?

Tecnocasa mint munkahely milyen?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Régi információim vannak róla.

Volt egy minimum fix fizetés, de a fizetés lényeges hanyada a jutalékokból tevődött ki.

Alapvetően hozzáértők, új lakásokat keresnek eladásra, nem a már hirdetetteket akarják szerződésre bírni.

Kizárólagossággal dolgoznak, s mivel nem a véletlenre/ befutó palinadárra bízzák az eladást, reális ingatlanbecsléssel, sokszor ők alkudják ki a realis összeget a tulajjal s így gyorsan tudnak eladni. Mivel a vevő is fizet náluk, szerintem kevesebb az ingatlanturistáskodó, komolyabban veszik magukat a többi elterjedt ingatlanirodánál.

2021. júl. 1. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy a vevő fizet? Komoly hely lehet akkor.
2021. júl. 2. 07:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem csak az eladó, hanem a vevő is fizetett a cégnek. Az én infóm már több, mint 10 éves, szóval nem tudom azóta hogy alakult a dolog, mert egészen más az ingatlanpiaci magatartás...

Akkoriban a vevő még jutalék fizetéssel együtt is jobban járt a tc-val, mint pl a dhval vagy oc-vel...

Az tény, hogy szerintem is népszerűbb volt a befektetők között ez a modell, mint egy többgyermekes otthont kereső családnak.

2021. júl. 2. 12:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!