Gyárban 2 műszakra nettó 125 ezer?
Figyelt kérdés
3 műszakban plusz 10 ezer a nettó. Dolgoznátok ennyiért?2021. jún. 27. 10:15
1/20 anonim válasza:
Nem, mert a környéken bárhol szerintem ennél csak többet kapnák.
2/20 A kérdező kommentje:
Nálunk még a környéken sem adnak többet. 😥
2021. jún. 27. 10:39
4/20 A kérdező kommentje:
Az. És sokan nem hiszik el hogy ez Zala megye ahol munka nincs! Azaz van. Gyárak rengeteg. Ilyen fizetéssel.
2021. jún. 27. 10:42
5/20 anonim válasza:
Csak ha már nem tudnék mit enni, vagy a számláimat sem tudnám fizetni. Ennyi pénzért dolgozni elpocsékolt idő az életből, vegetálás, lassú lecsúszás. Szégyen hogy 2021-ben ilyen árak mellett ennyi pénzért dolgoztatnak embereket, ez sima rabszolgatartás, pont annyit adnak hogy éhen ne haljon a melós, hogy be tudjon menni másnap is dolgozni. Ha a környékeden nincs más lehetőség és még fiatal vagy akkor irány külföld, én sem tudtam odahaza megélni, idekint meg kényelmesen elvagyok, félretenni is tudok gyári munkásként.
6/20 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel munkanélküli vagyok, így nincs miből utazgatnom.
2021. jún. 27. 10:48
7/20 anonim válasza:
Akkor keress takarítást ami egy műszakos azzal is jobban jársz vagy postára. 3 műszak után ez iszonyatosan kevés bér. Éjjeli pótlékkal mi van? Meg a du. pótlékkal?
8/20 A kérdező kommentje:
7-es a posta? No igen az is egy lehetőség, de 42 kilós nő vagyok. Fizikailag sem birnám cipelni a postás táskát. A gyári fizu pótlékokkal annyi! Tavaly a kovid miatt a kafetériát is elvették a gyári dolgozóktól!
2021. jún. 27. 12:24
9/20 anonim válasza:
Ha nincs semmi értelmes képzettséged, amivel ennél jobb helyre mehess, akkor nincs min agonizálni.
Egyébként 125k nettó és a műszakpótlékokkal mi van?
10/20 A kérdező kommentje:
Pótlékokkal ennyi!
2021. jún. 27. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!