A prolik mit gondolnak, a tehetősebb emberek mit csinálnak szabadidejükben?
Többször láttam már itt, hogy valaki beírja, hogy sokat keres és azt mondják rá, hogy hazudik, mert ha sokat keresne, akkor nem itt lenne.
Ezt próbálom megérteni, hogy ebben mi a logika.
Illetve mi a határ ilyen esetben? 800 nettó fölött pl. már nem lehet gyakorizni, vagy mi a szabály?
Igen, ez erdekes.
Ugyanezekre az emberekre jellemzo egyebkent, hogy ha valaszolsz itt, akkor ok automatikusan azt gondoljak, hogy egesz nap itt logsz es jonnek az "akkor nem lenne idod ide irogatni" valaszok is. Mintha napi 8 oraban gyakoriznal.
Édesanyám testvére önerejéből, a tehetségének köszönhetően milliárdos lett. Biztosan tudom róla, hogy a mai napig rendszeresen használja a gyakorikérdéseket.
Ez a csodálatos a gyakoriban, ezért nagyon szeretem, nem tudhatod hogy egy 12 éves fiú, egy unatkozó egyetemista, egy gyes-en lévő családanya vagy egy 50-es sikeres közgazdász/mérnök válaszol, mindenki véleménye egyenlő.
Ismertem egy ilyen nagy koponyát, 3 cégébe lát el vezetői szerepet, emellett egyetemen illetve szakmai oktatáson ad órákat, a tanulóitól általában úgy kéri a beadandókat hogy küldjék el neki adott nap éfjélig, mert éjszaka 1-2-3 körül még neki áll azokat átnézni.
Egy ilyen embernek még is mikor lenne ideje gyakorit böngészgetni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!