Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A prolik mit gondolnak, a...

A prolik mit gondolnak, a tehetősebb emberek mit csinálnak szabadidejükben?

Figyelt kérdés

Többször láttam már itt, hogy valaki beírja, hogy sokat keres és azt mondják rá, hogy hazudik, mert ha sokat keresne, akkor nem itt lenne.

Ezt próbálom megérteni, hogy ebben mi a logika.

Illetve mi a határ ilyen esetben? 800 nettó fölött pl. már nem lehet gyakorizni, vagy mi a szabály?

2021. jún. 23. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Oh, ilyet már én is kaptam, pedig csak 600at keresek.
2021. jún. 23. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ez erdekes.

Ugyanezekre az emberekre jellemzo egyebkent, hogy ha valaszolsz itt, akkor ok automatikusan azt gondoljak, hogy egesz nap itt logsz es jonnek az "akkor nem lenne idod ide irogatni" valaszok is. Mintha napi 8 oraban gyakoriznal.

2021. jún. 23. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Viszonylag sokat keresek, tozsdezek is aktivan, sokszor kiszoktam ide irni hogy mit gondoltok errol es errol a cegrol . Sose csalodtam a gyakoriban, tokeletes fud mero. Amikor gme-rol kerdeztem a 450 dollaros osszeomlas utan mindenki azt mondta hulyeseg stb. Hat azon 3x et kerestem, de azt is csak azert vettem mert mindenki ezt mondta. Bitcoin témában hat mondjuk azt hogy tobb budapesti haz arat nem keresték volna meg nekem mint amennyit igen... Az hogy meg mit csinal aki milliokat keres... Hat eszt oszt itt mert unatkozik a melegbe....
2021. jún. 23. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Édesanyám testvére önerejéből, a tehetségének köszönhetően milliárdos lett. Biztosan tudom róla, hogy a mai napig rendszeresen használja a gyakorikérdéseket.

Ez a csodálatos a gyakoriban, ezért nagyon szeretem, nem tudhatod hogy egy 12 éves fiú, egy unatkozó egyetemista, egy gyes-en lévő családanya vagy egy 50-es sikeres közgazdász/mérnök válaszol, mindenki véleménye egyenlő.

2021. jún. 23. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Oket figyelik
2021. jún. 23. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
15%

Ismertem egy ilyen nagy koponyát, 3 cégébe lát el vezetői szerepet, emellett egyetemen illetve szakmai oktatáson ad órákat, a tanulóitól általában úgy kéri a beadandókat hogy küldjék el neki adott nap éfjélig, mert éjszaka 1-2-3 körül még neki áll azokat átnézni.

Egy ilyen embernek még is mikor lenne ideje gyakorit böngészgetni? :D

2021. jún. 23. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
#6 egy ilyen embernek valoszinuleg nem lenne. Meg szerencse, hogy nem kell 3 ceg vezetojenek + egyetemi oktatonak lenni, hogy jol keressen az ember. En pl. egyszeru kozepvezeto vagyok egy amerikai multi pesti irodajaban (illetve mar vagy egy eve otthonrol), a napom nagy resze online meetingekkel telik, ezek alatt sokszor felnezek ide munkaidoben is.
2021. jún. 23. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Meg ma már van mobilnet, bárhol, bármikor fel lehet ide nézni
2021. jún. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!