Mit csinálnak az emberek a szabadidejükben?
Én sok mindent tudnék csinálni egy kapcsolatban sok ötletem lenne amit mással szívesen megvalósítanék persze csak akkor ha ő is benne lenne?
Addig pedig marad a munka,sofőrködöm mellette ha van időm és energiám akkor a környéken kirándulok de ha össze jön egy kapcsolat be is fejezem mert ez mellet nekem sajnos nincs sok szabadidőm mint neked 2 munka mellet.
Én a párommal vagyok, nyelvet tanulok, sorozatot nézek, írok, hangszeren játszom, vagy aukciókat nézegetek. Járok még úszni, bulizni, túrázni, kondizni és vásárokra is.
Célom mindig van, a jelenlegi célom a kisgéphajó jogsi, mindig van mit tanulnom, sok minden érdekel.
Te is keress valami jó hobbit, annyi mindent lehet csinálni, ami szórakoztat.
Én meg megőrülnék, ha nem utazhatnék.
Se adósságom, se semmiféle káros szenvedélyem nincsen, így bőven tudok utazni többször is egy évben.
Persze ehhez nyitottnak és érdeklődőnek kell lenni.
Az utazás feltölti az embert lelkileg és erőt ad az újabb hétköznapokhoz...
" 2 munkahellyel jön be havi 300-350 em. most minden pénzem költsem utazásra meg nyaralásra?...vagy én fognám fel rosszul?"
1. Miért kellene "minden pénzedet" erre költeni?
2. Az jobb neked, hogy otthon gubbasztasz és számolod a pénzecskédet?
A szabadidő, az a testet-lelket megnyugtató, egészségileg igen fontos része az életnek, ami ahhoz szükséges,
hogy pl. 30 évesen ne nézzen ki 60 évesnek az ember, mint ahogyan kinéznek a munkamániások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!