Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol élnek jobban az emberek ?

Hol élnek jobban az emberek ?

Figyelt kérdés
Kettő országról szeretnék véleményt , hogy hol élnek magasabb élet színvonalon. Németország vagy Amerika ? Jó tudom most egy orvos Amerikában nyilván többet keres mint Németországban egy raktári melós és gondolom ez fordítva is igaz meg nyilván az sem mindegy , hogy Kalifornia vagy Szászország . De általánosságban érdekelne , hogy élnek jobban.

2021. jún. 22. 14:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Én is Németországot mondanám. Magas életszínvonal, gyönyörű ország, erős gazdaság, jó szociális háló ha bajba kerülsz, és a világ egyik legjobb egészségügyi rendszere, ami még elérhető is. Amerika biztosan izgalmasabb, de Németország sokkal kiszámíthatóbb életet kínál. Anyukámék unokatestvérei kinn élnek Stuttgart mellett, évente vagy ők jönnek, vagy mi megyünk hozzájuk. Kis 2000 fős faluban laknak, egyszerű középosztálybeli emberek. Én csak annyit mondok, hogy imádok kinn lenni náluk. Németország egy szuperjó hely.
2021. júl. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!