Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után visszajelzés?

Állásinterjú után visszajelzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több helyen olvastam, hogy az állásinterjú után, még az interjú napján illik egy visszajelzést küldeni emailben az interjúztatónak, amiben megköszönjük a lehetőséget, kiemelünk valami pozitívat az interjúból és kifejezzük, hogy nagyon várjuk a választ.

Tudom, hogy az interjú sikerén nagy eséllyel ez nem változtat, de mégis benyomás szempontjából kérdezem (mivel épp egy állásinterjú előtt állok), hogy szerintetek ez jó ötlet-e? Esetleg ha valaki HR-es területen dolgozik, annak külön megköszönném a véleményét erről.

2021. jún. 21. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Interju vegen megkoszonod az idejet, meg a lehetoseget es ennyi. Nem utana meg emailben kulon benyalni.
2021. jún. 21. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges, sosem csináltam ilyet, mégis minden interjúm után kaptam ajánlatot. De én is olvastam ezt a tippet, nekem ellenérzéseim vannak, smúzolásnak tűnik.
2021. jún. 21. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén én sem tudom, sok helyen azt írják illik, sok helyen meg azt, hogy mindegy.

Sajnos zsákbamacska az egész, mert HR függő keményen kit érdekel és kit nem, ezt nyilván nem tudhatod előre.

Amúgy én is hülyeségnek tartom.

2021. jún. 21. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon gáz, ahogy előttem írják, mintha utólag akarnál még jó pontokat szerezni.
2021. jún. 21. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem hallottam ilyenről,ha valamit akarsz mondani akkor mondd el ott,köszönd meg hogy korrektek voltak stb.E-mailben nyalni utána szerintem nagyon erőltetett és kellemetlen.Ha tetszett amit láttak akkor felvesznek,ha van jobb akkor nem,ezen nem fog változtatni az e-mail.
2021. jún. 22. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!