Állásinterjú után, ha azt ígérik minden esetben visszajeleznek kb 2 hét múlva, de már 3 is letelt.. Akkor még reménykedjek?
Egy alkalommal nekem is 2 hetet mondtak, aztán másfél hónappal később hívtak, hogy felvennének.
Neked még mondták is, hogy lehet csúszás, szóval még bármi lehet. De ahogy az egyes mondja, engedd el inkább, aztán legfeljebb pozitívan csalódsz.
Nagyon helyfüggő, hogy mit jelent a "nem visszajelzés".
Van olyan ahol nemet jelent, de idén a vírus miatt ez kb semmit nem jelent tapasztalataim szerint.
Idén volt már olyan, hogy egy év elején félbeszakadt felvételi eljárást júliusban akartak folytatni, a "bocs, hogy eltűntünk" jeligével.
Korábban volt olyan velem, hogy a saját maguk által meghatározott határidő után hívtak, pár nappal, hogy felvettek.
Sok oka lehet a nem visszajelzésnek:
Lehet, hogy megcsúsztak, lehet, hogy te vagy a "tartalék" ha valaki visszamondja, lehet, hogy pénzügyi felülvizsgálat alá került a keretszám ...
Egyetértek az első két válaszolóval abban, hogy keress tovább, és legfeljebb majd választhatsz.
Persze, ez is érthető, de nem hiszem, hogy 500 embert hívtak be az első körre! Illetve akkor miért ígérik a visszajelzést saját maguktól? Még csak rá sem kérdeztem, hogy várhatók-e negatív válasz esetén tájékoztatást..
Köszönöm a válaszokat! Természetesen tovább keresgélek! Csak annyira hihető volt, hogy minden esetben jelentkeznek.. hmm most is tanultam valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!