Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy állásinterjún múlt hét...

Ha egy állásinterjún múlt hét péntekre ígértek visszajelzést,de még ma sem kaptam, ma már érdeklődhetek a döntésről?

Figyelt kérdés

Nagyon idegőrlő ez a várakozás. Másik hely is van kilátásban, ahová holnap megyek próbanapra, ezért is jó lenne tudnom az eredményt.

Szerintetek írjak egy érdeklődő e-mailt?

Kis cégről van szó egyébként.

2020. jún. 8. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbanapra?

Remélem egyszerűsített foglalkoztatásban azért bejelentettekek és már elkérték az adataidat ehhez - különben feketén fogsz dolgozni, rossz esetben 0 ft-ért. Nap végén mindenesetre kérd el az aznapi munkabéredet.

Kis cég? Akkor gyorsan emeld fel a telefont és kérdezd meg, mi a helyzet, mert más munkád is van kilátásban. Ennyi.

2020. jún. 8. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Érdeklődhetsz, de ez gyakorlatilag egyenlő egy elutasítással. Ha kellenél nekik, felhívtak volna akkor, amikor mondták.
2020. jún. 8. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
2-es, ez egyáltalán nem biztos - azóta 1 munkanap telt el - illetve még annyi sem.
2020. jún. 8. 16:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzak, hogy sokszor ha nem érkezik visszajelzés az nemet jelent, már sok ilyen volt.

De most kicsit más a helyzet, nem én jelentkeztem hozzájuk, hanem ők vették fel velem a kapcsolatot egy álláskeresős hirdetésemre reagálva.

2020. jún. 8. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges. Ha kellesz, keresnek. Ha bejön mindkettő, van alkupozíciód.
2020. jún. 8. 16:45
 6/12 A kérdező kommentje:

De ez a hely ahonnan várom a visszajelzést szimpatikusabb, megbízhatóbbnak vélem őket.

Ezért is várom nagyon a választ.

2020. jún. 8. 18:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondom, hogy menj el interjúzni nyugodtan a másik helyre.
2020. jún. 8. 18:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Interjú már volt a másik helyen is, ez próbanap lesz.

Persze az adataimat nem kérték el, ahogy valaki fentebb kérdezte. Mindegy is, azért elmegyek, úgyis ráérek (na jó azért lenne dolgom) :D

2020. jún. 8. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el interjuzni, allas kereses nem jatek, ezt a cegek is tudjak. Amikor melot kerestem 3 helyen interjuztam egyszerre, 2 helyre akartak felvenni es a 3. Helyen szoltam hogy mar nem erdekel a dolog. Az a biztos ahol alairtad a szerzodest, addig minden csak mese
2020. jún. 8. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Persze az adataimat nem kérték el, ahogy valaki fentebb kérdezte."

Én kérdeztem, kérdező.

Ez azért fontos, mert HA LEGÁLISAN FOGLALKOZTATNAK, akkor előző napon elektronikusan be kell, hogy jelentsenek, de LEGKÉSŐBB a munkakezdés megkezdése előtt.

"Mi a bejelentés határideje?

Egyszerűsített foglalkoztatáshoz kapcsolódó jogviszony létesítését annak első napját megelőzően, de legkésőbb a munkakezdés napján, a munkavégzés megkezdése előtt kell bejelenteni a NAV-nak."

Ha ezt nem teszik meg holnap reggel munkakezdés előtt, akkor feketemunkát végzel és lehet, hogy ki sem fizetnek - nekem nagyon olyan szaga van a dolognak, ugyanis nincs olyan, hogy próbanap. Lehet próbanapot tartani, DE BEJELENTÉSSEL, azaz alkalmi munkaként.

Munkakezdés előtt feltétlenül kérdezz rá, mennyi bért kapsz a próbanapra és mikor? Min. 787 ft-os nettó órabért kell kapnod.

Ne hagyd, hogy palira vegyenek!!

2020. jún. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!