A társadalom lenézi azokat az embereket, akik a
közszférában dolgoznak?
Figyelt kérdés
Alacsony fizetés, nulla megbecsültség
Főleg itt, az üzlet és pénzügyek kategóriában is mindenki megalázza azokat akik közalkalmazottként, tisztviselőként dolgoznak vagy ilyen szakon tanulnak
A társadalom nem tudom, mit gondol. Én nem tartom őket sokra. Szerintem az marad a közszférában, aki minden másra alkalmatlan.
2021. jún. 20. 19:59
2/23 anonim válasza:
Csak az idióták nézik le a közszférában dolgozókat. Nélkülük hogyan intéznék az ügyeiket, arra azért kíváncsi lennék. :-)
2021. jún. 20. 20:00
3/23 anonim válasza:
#2 egy munka fontossaga nem tul relevans ilyen szempontbol.
Kukasok nelkul eleg nagy szarban lennenk pl, megsem tartom sokra a kukasauton logo ciganyokat.
2021. jún. 20. 20:05
4/23 anonim válasza:
A válasz már csak logikai szempontból sem lehet "igen". A társadalom részét képezik ugyanis maguk a közalkalmazottak, a nyugdíjasok, a fiatalok. Akik lenézik, azok legfeljebb az ún. versenyszféra egyes tagjai lehetnek. Ők azonban nem jelentik a társadalom egészét.
A közszféra emellett lényegesen több, mint a kormányablakban robotoló "Mancikák". Ide tartoznak az állam irányítói, a tanárok, a rendőrök, a katonák, a diplomaták, az orvosok, a tanárok. Biztos, hogy az ő munkájuk vagy az ő személyük is lenézendő? És, ha igen, akkor ki nézi le őket? A gyári munkás? A szakmunkás? Az ügyeskedő vállalkozó? A szakbarbár mérnök? A kocka informatikus? A multiknál robotoló rabszolga aki azért teper, hogy az év végén megveregessék a vállát és bónusz formájában dobjanak neki valami csontot?
2021. jún. 20. 20:13
5/23 anonim válasza:
#3-as, igen, mert elég korlátolt vagy. Ha 2 hónapig nem vinnék el a szemetedet, rájönnél, mennyire fontos a munkájuk.
2021. jún. 20. 20:18
6/23 anonim válasza:
#5 te retardalt vagy? Elolvastad egyaltalan amit irtam?
Idezem: "Kukasok nelkul eleg nagy szarban lennenk".
Ebbol neked az jon le, hogy szerintem nem fontos a munkajuk?
2021. jún. 20. 20:21
7/23 anonim válasza:
#6-os, retardált kettőnk közül te vagy, mert a második mondatoddal ütöd az elsőt, hiába magyarázod. Még hogy a munka fontossága nem túl releváns... Ekkora baromságot is rég hallottam még itt a gyk-n is, pedig ide aztán járnak nagyon idióták is.
2021. jún. 20. 20:24
8/23 anonim válasza:
7-es beléd tényleg nem szorult sok ész. Az, hogy maga a munka fontos, egyáltalán nem zárja ki, hogy a munkát végző betanított majmokat lenézze valaki.
2021. jún. 20. 20:32
9/23 anonim válasza:
#8-as, téged sem ártana betanítani egy kis empátiára, tőlem kapnád az első banánt, aztán azt csinálsz vele, amit akarsz, bár az ilyen nagyképű pötsök általában héjastól használják ánusz-masszázsra. :-)
2021. jún. 20. 20:35
10/23 anonim válasza:
Igen, nem véletlenül. Az egész szférának több évtizednyi kemény munkája van benne, hogy ez a nézet kialakult. Lerombolni szinte lehetetlen amíg így működik tovább a rendszer. A kevés normális meg szív benne. Nem véletlenül egységes tanács, hogy aki valamire akar jutni egyenes gerinccel az menekül a közszférából
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!