Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A társadalom lenézi azokat az...

A társadalom lenézi azokat az embereket, akik a közszférában dolgoznak?

Figyelt kérdés

Alacsony fizetés, nulla megbecsültség

Főleg itt, az üzlet és pénzügyek kategóriában is mindenki megalázza azokat akik közalkalmazottként, tisztviselőként dolgoznak vagy ilyen szakon tanulnak

2021. jún. 20. 19:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
A társadalom nem tudom, mit gondol. Én nem tartom őket sokra. Szerintem az marad a közszférában, aki minden másra alkalmatlan.
2021. jún. 20. 19:59
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Csak az idióták nézik le a közszférában dolgozókat. Nélkülük hogyan intéznék az ügyeiket, arra azért kíváncsi lennék. :-)
2021. jún. 20. 20:00
 3/23 anonim ***** válasza:
31%

#2 egy munka fontossaga nem tul relevans ilyen szempontbol.

Kukasok nelkul eleg nagy szarban lennenk pl, megsem tartom sokra a kukasauton logo ciganyokat.

2021. jún. 20. 20:05
 4/23 anonim ***** válasza:
74%

A válasz már csak logikai szempontból sem lehet "igen". A társadalom részét képezik ugyanis maguk a közalkalmazottak, a nyugdíjasok, a fiatalok. Akik lenézik, azok legfeljebb az ún. versenyszféra egyes tagjai lehetnek. Ők azonban nem jelentik a társadalom egészét.

A közszféra emellett lényegesen több, mint a kormányablakban robotoló "Mancikák". Ide tartoznak az állam irányítói, a tanárok, a rendőrök, a katonák, a diplomaták, az orvosok, a tanárok. Biztos, hogy az ő munkájuk vagy az ő személyük is lenézendő? És, ha igen, akkor ki nézi le őket? A gyári munkás? A szakmunkás? Az ügyeskedő vállalkozó? A szakbarbár mérnök? A kocka informatikus? A multiknál robotoló rabszolga aki azért teper, hogy az év végén megveregessék a vállát és bónusz formájában dobjanak neki valami csontot?

2021. jún. 20. 20:13
 5/23 anonim ***** válasza:
25%
#3-as, igen, mert elég korlátolt vagy. Ha 2 hónapig nem vinnék el a szemetedet, rájönnél, mennyire fontos a munkájuk.
2021. jún. 20. 20:18
 6/23 anonim ***** válasza:
31%

#5 te retardalt vagy? Elolvastad egyaltalan amit irtam?

Idezem: "Kukasok nelkul eleg nagy szarban lennenk".

Ebbol neked az jon le, hogy szerintem nem fontos a munkajuk?

2021. jún. 20. 20:21
 7/23 anonim ***** válasza:
7%
#6-os, retardált kettőnk közül te vagy, mert a második mondatoddal ütöd az elsőt, hiába magyarázod. Még hogy a munka fontossága nem túl releváns... Ekkora baromságot is rég hallottam még itt a gyk-n is, pedig ide aztán járnak nagyon idióták is.
2021. jún. 20. 20:24
 8/23 anonim ***** válasza:
29%
7-es beléd tényleg nem szorult sok ész. Az, hogy maga a munka fontos, egyáltalán nem zárja ki, hogy a munkát végző betanított majmokat lenézze valaki.
2021. jún. 20. 20:32
 9/23 anonim ***** válasza:
15%
#8-as, téged sem ártana betanítani egy kis empátiára, tőlem kapnád az első banánt, aztán azt csinálsz vele, amit akarsz, bár az ilyen nagyképű pötsök általában héjastól használják ánusz-masszázsra. :-)
2021. jún. 20. 20:35
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nem véletlenül. Az egész szférának több évtizednyi kemény munkája van benne, hogy ez a nézet kialakult. Lerombolni szinte lehetetlen amíg így működik tovább a rendszer. A kevés normális meg szív benne. Nem véletlenül egységes tanács, hogy aki valamire akar jutni egyenes gerinccel az menekül a közszférából
2021. jún. 20. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!