Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multiknál tényleg elvárás a...

Multiknál tényleg elvárás a túlóra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pályakezdő közgazdász vagyok, jelenleg pénzügyi területen, és eddig nagyon elkeserítő amit látok. Minden cégnél minimum napi 1-2 órás túlórák vannak, zűrösebb időszakban akár 3-4 óra is összejön, van ahol kompenzáció nélkül.

Normális ez? Mindenhol ez van? Megéri?

2021. jún. 18. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Miért zavar téged a túlóra pályakezdőként? Mert családos emberként megérteném, de így több kérdést is felvet.
2021. jún. 18. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem elvárás. Nem minden multi ugyanolyan. Sőt egy multin belül se ugyanolyan minden ember. Nem minden főnök ugyanolyan. Van néhányszáz/ezer multi az országban és nem, nem mindenhol ugyanazok a feltételek, a fizetések, az elvárások, emberek, stb.
2021. jún. 18. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 1-2 túlóráa van egy hónapban, ha egyáltalán, és azt is kifizetik. Cserébe ha napközben dolgod van, mondjuk elugasz orvoshoz és nem vagy eyg órát, senkit nem érdekel.
2021. jún. 18. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Meg probaidom alatt is mindig kifizettek a tulorakat es nagyon ritkan kell tuloraznj. szoval cegfuggo
2021. jún. 18. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügyön nagyon gyakori főleg záráskor de jobb cégek kifizetik...
2021. jún. 18. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk rugalmas munkaidő van. Van amikor hosszabb a munkanap máskor lehet csúszni. Hó végére 3-4 óránál több plusz nem szokott összejönni de nem érdekel, mert a rugalmasság nekem sokkal többet ér.
2021. jún. 18. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Multinal dolgozom es 4 ev alatt meg nem tuloraztam, olyan elkepzelheto hogy egy nap tobbet dolgozom mint 8 ora, de azert mert flexibilis a munkaido es akkor masik nap kevesebbet, es en osztom be az idomet.
2021. jún. 18. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Multinál dolgozok és bizony szoktam is túlórázni. Van olyan hónap, mikor több, mint 30 óra túlórám összejön. Nem azért túlórázok, mert amúgy nem keresnék jól hanem, mert hitelem nem akarom 10 évig húzni.
2021. jún. 18. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jún. 18. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyes, attól még, hogy valakinek nincs családja, nem jelenti azt, hogy többet kell dolgoznia mint annak, akinek van.
2021. jún. 18. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!