Szoktatok Eb meccsekre tenni? Be szokott jönni? Hogy van az, ha én rakok valamire, akkor hirtelen mindig meglepetés van? De sok olyat tudok, aki napról napra 3-400 ezreket nyer pontos eredménnyel 10 ezres téttel?
Figyelt kérdés
Van egy csoport, ahol van pár olyan ,,gyerek" akinek olyan pontos megérzéseu vannak és 90%-ban be is jön nekik. Mutatott a héten 4 szelvényt is, 4-5 meccs és totál halálpontosra tette pl még a holland-ukrán 3-2 t is, mindenhol 3-4-500 ezreket nyert vele induló 10 ezer ftból.2021. jún. 15. 17:45
1/5 anonim válasza:
És a meccs előtt vagy a meccs után mutatta meg?
2/5 anonim válasza:
Mármint képzeld el, hogy nem 4 szelvénnyel játszik hanem 200-al. Amiből 196-ot elbukik, a maradék 4-et meg megmutatja, hogy ő mekkora májer.
3/5 A kérdező kommentje:
Előtt.
2021. jún. 15. 17:48
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére egyelőre én is nyerek, mert pl kis szorzókkal napi 3 meccsen megvan a +10 ezer ft. A héten 32 ezret nyertem, szerencsére jönnek az 1x, vagy x2, 12 es dupla fogadású meccseim, kivéve a dánok, akik vittek 10 ezremet, hogy otthon kaptak ki a gyenge finnektől. De nekem kevés az a 30 ezer 3 nap alatt.
2021. jún. 15. 17:50
5/5 anonim válasza:
Nem, en tozsdezni/befektetni szoktam.
Ha arra vagynek hogy 10x szorzot megtegyek akkor valami szutyok altcoint vennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!