Ha kapnál egy kis prémiumot mire költenéd?
Még sosem költöttem magamra a prémiumot, amit a cégnél kaptam, mindig eltettem, mert lakásra gyűjtök, meg hogy legyen egy kis tartalékom. Most szeretnék magamnak valamit venni. Ti mire költenétek? Max. 80-100 ezerig. Nem kell mindet elkölteni, tehát lehet kisebb összegű meglepetés is.
Köszönöm
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz.
Telót nem rég vettem.
Fényképezőgépen gondolkodtam, olyan olcsóbb kategóriás tükörreflexesen. De mi van, ha nem használom ki?
Vagy egy farmer. De azt úgy is akartam venni.
Tegyem félre, s fizessem be magam valami útra?
"Fényképezőgépen gondolkodtam, olyan olcsóbb kategóriás tükörreflexesen."
Ilyent ne, ha nem hobbid a fotozas, nem tudod kihasznalni, foleg kitobjektivvel nem. Nehez cipelni, majd megerzed ezt par szaz meter utan, ha kirandulni mesz. Nagy, nemigen rejtheted taskaba, egy nagyobb varosban a tolvajok egybol kiszurjak.
De most komolyan, mi ertelme ennek a kerdesnek??! Ha nem erzed, hogy barmi is hianyozna, ne koltsd el. Vagy ha sok a penzed, nincs hova tedd, menj el egy gourmet etterembe. Vagy vegyel egy nagy homart es fozd meg otthon.
Azért tettem, fel ezt a kérdést,mert eddig nagyon ritkán költöttem magamra a talált pénzt, sőt még a fizetésemből se szívesen adtam ki fölösleges dolgokra. Mindig is spóroltam, félre tettem egy majdani saját lakásra, illetve ha bármi van, akkor legyen megtakarításom.
De most szeretném maradandóra költeni. Van egy kompakt Fujitu finepix A500 as gépem, de már kinőttem. Hobbiból fotózgatok, főként tájat, illetve családi képekhez kellene. Lehet, hogy egy bridge gép jobb lenne.
Nem mondom, hogy úgy vanrá sszükségem, mint az étel - ital-ruhára, s eddig megvoltam nélküle, csak vágytam rá.
Szóval annak aki nem szokott hozzá a kolekezeshez, hirtelen felindulásból nem vesz semmit, nem csinál programot, annak fontos ez a kérdés, s az erre kapott válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!