Férfiak számára szól ez a kérdés. Ha sok pénzed lenne, mire költenéd, mit vásárolnál?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 18:55
2/9 A kérdező kommentje:
mibe?
2012. nov. 6. 19:27
3/9 Flector 67 válasza:
Föld, állampapír, dollár, euró, frank, alapkezelőnek is adnék.
4/9 anonim válasza:
Megvenném ezt az oldalt és törölném a hülye kérdéseket hogy emelkedjen a színvonal.
6/9 anonim válasza:
attól függ, mennyire sok pénz... ha milliárdokról beszélünk vennék valahol külföldön egy házat telenyomnám mindenféle luxussal és eléldegélnék ott életem végéig a családdal. ha csak milliókról akkor valószínűleg befektetném.
7/9 anonim válasza:
75%-át befektetném:Föld,részvény,ingatlan.Közben meg a jövedelmemből élnék és szedném felfele a Zimány Linda féle nőket.
8/9 anonim válasza:
jah külföldön tudnál venni egy kis vityillót mert ha-mint pl Charlie Harper háza kinézetűt vennél arra elég kevés lenne a lottó 5-ös milliárdja...plusz ugye fenn is kell aztán tartani vmiből... :)
9/9 anonim válasza:
Én amikor megörököltem apám pénzét raszta hajat csináltattam magamnak és vettem egy frankó országúti kerékpárt meg utazgattam. Sokat buliztam, a lakásomat drága bútorokkal reneztem be éd megvettem a legnagyobb tv-t amit találtam pesten. 30 éves koromra 2.000.000 ft om maradt és most már kénytelen vagyok dolgozni és 30 éves fejjel beleesni a munka világába esni elég pocsék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!