Mennyit ér a szakmád a munkaerőpiacon?
Figyelt kérdés
Mi a szakmád?
Mennyi a béred a statisztika szerint és mennyit kapsz valójában?
2021. jún. 14. 08:46
41/55 anonim válasza:
Igen akkor mi a pozíciók neve? ezt kérdeztem válaszolni még senki sem volt képes.
43/55 anonim válasza:
ez bullshit, te konkrétan mit dolgozol vele?
44/55 anonim válasza:
Devops manager, ha ez ennyire fontos. Szerintem nem a pozi neve a lényeg.
45/55 anonim válasza:
Hálózati villanyszerelő vagyok.
Szakmabeli ismerőseim 250-300 nettót kapnak. Én netto 410.000ft fix bért.
46/55 anonim válasza:
Az en diplomam mernokinformatikus, de ilyen neven poziciot szinten nem nagyon fogtok talalni, a pozicioim eddig ezek voltak ~20 ev alatt:
- web developer
- senior php developer
- lead developer
- architect
- team lead
- delivery manager
- engineering manager
Ebbol az utobbi 3 management szint, de meg tobbnyire a technikai vonalon, a vegen kozepvezetoi szinten.
Netto 1 m korul van a berem, plusz eves premium, ami kimaxolva 4-5 honapnyi fizetesnek felel meg. (Tavaly sikerult kimaxolni.)
47/55 anonim válasza:
20 év munkaidővel elég gyenge a nettó 1 millió. 30 éves korra ez már könnyedén elérhető
48/55 anonim válasza:
Az eros tulzas, hogy konnyeden elerheto, de teny, hogy van jopar ceg, ahol senior fejlesztoknek adnak ennyit, 6-8 ev tapasztalatra.
49/55 anonim válasza:
legtöbb multinál is, nem csak IT szektorban. vállalkozó szakikról meg nem is beszélve, azok ennyi idősen már a többszörösét megkeresik
50/55 anonim válasza:
A fodraszokat ne is emlitsuk, leggazdagabb magyarok listajat ok uraljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!