Mennyit ér a szakmád a munkaerőpiacon?
Figyelt kérdés
Mi a szakmád?
Mennyi a béred a statisztika szerint és mennyit kapsz valójában?
2021. jún. 14. 08:46
21/55 anonim válasza:
A 10-es gyári trollt már kitiltották innen rengetegszer. :)
Új regisztrációval nyomul.
Nyugi troll, nemsokára repülsz. 😂
22/55 anonim válasza:
Szerintem valakivel keversz, de a kérdés nem erről szólt úgyhogy fejezd be az offot! Köszi!
23/55 anonim válasza:
Gazdinfo, mint szakma.
Nem tudom eldonteni, hogy ezek az emberek trollok, vagy szimplan fogalmuk sincs mirol beszelnek :)
24/55 anonim válasza:
25/55 anonim válasza:
De mit csinálsz vele? SQL, network, alkalmazás fejlesztés?:D
26/55 anonim válasza:
Vele semmit, mivel nem azon a területen dolgozok.
27/55 anonim válasza:
Kérdezd a nagytudású 16-os válaszolót, aki szintén gazdasági informatikus!:D Ő ismeri a munkaerőpiacot és tud válaszolni a kérdésedre.
28/55 anonim válasza:
Ja, hogy van gazdasagi informatikusnak nevezett OKJ hulladek is?
Azt hittem az egyetemi gazdasaginformatikus szakrol van szo.
29/55 anonim válasza:
Igen van képzeld. Látom neked csak az agyad az egyetem körül forog. Nyilván azért gondolod, hogy nettó 600 ezret csak diplomás kereshet más nem is.
30/55 anonim válasza:
En nem gondolok semmit, meg vagyok elegedve a masfel milliommal, leszarom, hogy mas mennyit keres.
Valszeg masik valaszoloval keversz ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!