30: Hagyd már a mellébeszélést! Másnak nincs ezen az oldalon ennyire visszataszító, irigy stílusa, mint neked. Téged nem lehet senkivel összekeverni.
Kérdező: gépkezelő vagyok egy elég neves gyárnál. Talán az országban a legjobban fizető helyen. Termelési munkatárs a hivatalos megnevezése, de érettségivel/szakmai végzettséggel végezhető betanított munka tulajdonképpen.
Igen, nyilvan irigy vagyok rad. Titokban be is iratkoztam mar en is a gazdasagi informatikus OKJ-re, hatha lehetek gepkezelo.
2021. jún. 14. 12:50
34/55 anonim válasza:
Aztán kit érdekel szerinted a fizetésed?
2021. jún. 14. 12:57
35/55 anonim válasza:
Érdekes, hogy a munkahely nevét kitakartad holott aki jól keres azokat mindig azzal cseszteted hogy mondják meg a munkahely nevét.:D A kép pedig természetesen hamis. Fél perc alatt lehet ilyet szerkeszteni.
2021. jún. 14. 12:59
36/55 anonim válasza:
A kerdezot erdekli, errol szol a kerdes.
2021. jún. 14. 13:00
37/55 anonim válasza:
Igen, ezert felesleges ilyen kerdesekre valaszolni, lepontoz a sok proli, hazudsz, ha kepet mutatsz photoshop stb. Mindig ez van :)
2021. jún. 14. 13:01
38/55 anonim válasza:
csak tényleg érdekel hogy mi az a "gazdaságinformatikus" egyetemi szak van ilyen, csak ilyen álláshirdetés nem igazán van. Pár éve IT ben dolgozom nagyon kíváncsi lennék egy ilyenre.
[link] ilyet egyet találtam, de hogy erre nem adnak nettó 600-at...
2021. jún. 14. 13:02
39/55 anonim válasza:
Persze hogy nem.
2021. jún. 14. 13:08
40/55 anonim válasza:
Jah igen, mert csak olyan állás tartozhat ide, amit kidob a profession, ha rákeresel, hogy “gazdaságinformatikus”. Talán kicsit szélesíteni kellene a látókört. Bankok, befektetési cégek IT részlegein pl egyik pozinak sem ez lesz a neve, ebben biztos vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!