Legkorábban mikor lehet szabira menni? Mi szokott lenni a minimum idő, ami tuti eltelik a munkaviszony kezdete és az első szabadság nap között?
#1 köszi
#2 tehát bárhova kerülök*, érdemes megkérdezni? Mert „Max” olyan hely ahol nem lehet túl hamar, vagy hátha rugalmas a helyzet?🙃
*(remélem, hogy a közeljövőben kerülök, aminél a nyár végénél korábbat értek... legrosszabb esetben magamnak lemondom a család által szó szerint nyár közepére foglalt utat, de szeptemberben meg megnősülök, péntek déli polgári szertartással és ugyanaznap délutáni párfotózással (így „csak” a mise+lagzi esik szombatra), na azokon hatörikhaszakad leszek mindenképpen ott; abba már most belelógtam, hogy az esküvő 3 hónapon belüli, mivel Még nem kezdődött munkaviszonyom, jún. közepe van már)
Kérdező, egy esküvőt mindenki megért szerintem. Csak pár alkalommal nősül az ember életében, ahogy az előre lefoglalt nyaralást is.
Ha még csak most fogsz interjúzni, akkor ezeket az időpontokat pontosan tudod előre mondani már az elején.
Cikinek érzem/gondolom már az interjún a „Mikor lehet legkorábban szabira menni?” / „Mennyi időnek kell eltelnie az első szabinap között?” kérdést feltenni... Vagy jó inkább már munkaviszonyban kérdezni (persze annak az elején)?
Persze, én is így gondolom Magát az esküvőt, hogy arra ki ne engedne, viszont ha szó szerint nincs semmi más a csütörtök este és a hétfő reggel között mint maga az esküvő, akkor zombi leszek jobb esetben hétfő reggel, rosszabb esetben már lagzi közben. Szóval inkább pár mellénapon ment a gondolkodás mint magán a nagy napon.
Persze, így feltenni a kérdést ciki, de nem is így kell.
Amikor feljön a kérdés, hogy mikor tudnál kezdeni, akkor kell beszúrni.
"Egy hét múlva tudnék kezdeni, viszont van két fix elfoglaltságom, egy nyaralás A-tól B-ig és esküvőm lesz C napon. Ezeken a napokon nem tudnék dolgozni."
Ez egy szimpatikus hozzáállás számomra egy interjún és nálam a hasonló bejelentés nem is okoz hátrányt a kiválasztásnál (mondjuk én általában gyakornokokat veszek fel)
Hat ha igy megkerded interjun akkor en fel se vennelek. Mar azert hogy igy gondolkodsz nem vennelek fel...
Ajanlom a hogyan szerezzunk baratokat es befolyasoljuk az embereket cimu konyvet, olvass el par ilyent es lehet viszed valamire az eletben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!