Hogyan lettél sikeres?
Olyan sok riportot, interjút lehet hallani, látni sikeres emberekről, akiket a hivatásuk, a hobbijuk tett sikeressé. Akik elhivatottak, önmegvalósítanak, fejlődnek.
Én egy egyszerű, gyerekét nevelő, diplomás, ámbár pályaelhagyó vagyok a létminimum felett kicsivel. A napi lét körül forog az életem, semmi több.
Belül feszít, hogy több legyek, de érzem, amíg nem tudom, mi legyen az, amitől több lesz, nem is fogok előrejutni.
A kérdésem a sikeres, önmegvalósító emberekhez szól. Honnan tudták, mi az ő útjuk, mi az, amit csinálniuk kell. Csak jött egy flesh, vagy mindig is tudták ezt?
Mi kell ahhoz, hogy jöjjön ez a flesh???
Nem lettem az😂
Reggeltol estig ulok egy irodaban havi 300 ezerert, mig sok velem egykoru egykoru huszoneves utazgat, sajat lakast vesz, sajat maga osztja be az idejet.
anonim ***** válasza:
csináltam egy okj-t szépségiparban, nyitottam egy vállalkozást. most 23 évesen havi nettó 800-900 ezer Ft nettó jövedelmem van
Es felebredtel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!