Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lettél sikeres?

Hogyan lettél sikeres?

Figyelt kérdés

Olyan sok riportot, interjút lehet hallani, látni sikeres emberekről, akiket a hivatásuk, a hobbijuk tett sikeressé. Akik elhivatottak, önmegvalósítanak, fejlődnek.

Én egy egyszerű, gyerekét nevelő, diplomás, ámbár pályaelhagyó vagyok a létminimum felett kicsivel. A napi lét körül forog az életem, semmi több.

Belül feszít, hogy több legyek, de érzem, amíg nem tudom, mi legyen az, amitől több lesz, nem is fogok előrejutni.

A kérdésem a sikeres, önmegvalósító emberekhez szól. Honnan tudták, mi az ő útjuk, mi az, amit csinálniuk kell. Csak jött egy flesh, vagy mindig is tudták ezt?

Mi kell ahhoz, hogy jöjjön ez a flesh???

2021. jún. 12. 15:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
"speilling" látom nemcsak angolul, de magyarul se tudsz, pedig ha magyarul nem tudtál megtanulni, akkor nem leszel sikeres. Ha meg úgy próbálsz tenni, mintha tudnál angolul miközben nem tudsz, azzal meg csak kinevetteted magad, de sikeres nem leszel.
2021. jún. 12. 20:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Spelling. Elgépeltem a betűzést. Ezen kell lovagolni? Komolyan? Hogy összekevertem a flesh-t a flash-sel? Illetve hogy véletlen plusz i-t írtam a spelling-be? Ez komoly?
2021. jún. 12. 20:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Most nézem, nem is írtam el a spellinget. Csak te nem tudsz olvasni. Mindegy.
2021. jún. 12. 20:46
 14/25 anonim ***** válasza:
24%
Látod, mondom én, hogy nem tudsz magyarul! Nem érted, amit írtam. Miért kellett "spellinget" írnod és nem azt, hogy elgépeltem, rosszul írtam, vagy akármi. Nincs rá magyar szó? Vagy csak úgy gondoltad, hogy vagányul hangzik, hogy valami nem magyar szót írsz bele? Hidd el, ez csak nevetséges ha valaki úgy használ egy idegen szót, hogy van magyar megfelelője.
2021. jún. 12. 20:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Mivel angol szóban tévesztettem betűt, azaz nem ment a betűzés, adta magát, hogy angol szóval fejezzem ki magam. Szerintem ennyi megengedhető. Viszont az, hogy a magyartudásom megkérdőjelezd, az már kevésbé.
2021. jún. 12. 21:06
 16/25 A kérdező kommentje:
A "ha" elé pedig vessző kell, ha már a magyartudásomon lovagolsz .....
2021. jún. 12. 21:10
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Nem lettem az😂

Reggeltol estig ulok egy irodaban havi 300 ezerert, mig sok velem egykoru egykoru huszoneves utazgat, sajat lakast vesz, sajat maga osztja be az idejet.

2021. jún. 12. 22:08
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
csináltam egy okj-t szépségiparban, nyitottam egy vállalkozást. most 23 évesen havi nettó 800-900 ezer Ft nettó jövedelmem van
2021. jún. 12. 22:40
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

anonim ***** válasza:

csináltam egy okj-t szépségiparban, nyitottam egy vállalkozást. most 23 évesen havi nettó 800-900 ezer Ft nettó jövedelmem van

Es felebredtel?

2021. jún. 13. 00:28
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 Valószínűleg jó kapcsolatai vannak és a politikus feleségek oda járnak... Ez valahogy mindig kimarad, hogy nagy szerencse, jò kapcsokatok vagy jó ötlet kell a kiemelkedő vállalkozáshoz.
2021. jún. 13. 08:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!