Hogyan lettél sikeres?
Olyan sok riportot, interjút lehet hallani, látni sikeres emberekről, akiket a hivatásuk, a hobbijuk tett sikeressé. Akik elhivatottak, önmegvalósítanak, fejlődnek.
Én egy egyszerű, gyerekét nevelő, diplomás, ámbár pályaelhagyó vagyok a létminimum felett kicsivel. A napi lét körül forog az életem, semmi több.
Belül feszít, hogy több legyek, de érzem, amíg nem tudom, mi legyen az, amitől több lesz, nem is fogok előrejutni.
A kérdésem a sikeres, önmegvalósító emberekhez szól. Honnan tudták, mi az ő útjuk, mi az, amit csinálniuk kell. Csak jött egy flesh, vagy mindig is tudták ezt?
Mi kell ahhoz, hogy jöjjön ez a flesh???
"Honnan tudták, mi az ő útjuk, mi az, amit csinálniuk kell. Csak jött egy flesh, vagy mindig is tudták ezt?"
Nem tudtam. Sok munkahelyet valtottam, tobb mindenben kiprobaltam magam, kutattam, igy jutottam el oda, ami erdekel.
"Mi kell ahhoz, hogy jöjjön ez a flesh???"
Elettapasztalat, kutatas, elhatarozas, szerencse, hozzaallas, stb.
Olyat alkottam, ami meg nem volt.
Termeszetesen igeny is van ra.
Cel a nemzetkozi piacra valo kijutas.
Flesh = hús.
Csak szólok. Ebben nincs semmi rossz.
Nem mintha nem lenne magyar szó erre.
5-ös: szerencsés vagy, ezt kevesek mondhatják el magukról.
8-as: már vágom, ha nem jött volna át, mert írtam, de remélem, megelégedéssel tölt el, hogy leírtad. A spelling nem mindig megy.
Amúgy nem gazdag akarok lenni, csak szeretném, ha valami érdekelne annyira, hogy kitöltse az életem.
Arra vagyok kíváncsi, amit az 5-ös is írt, ki hogyan találta meg azt a pluszt az életében, amitől nem érzi az életet mókuskeréknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!