Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres Tolna megyében...

Mennyit keres Tolna megyében egy titkárnő?

Figyelt kérdés

Nyolcadikba kis nyomi voltam és nem tudtam szakmát választani, ezért anyám írt be ész nélkül 3 iskolát. Felvettek az elsőre, ami egy titkárnői szak. 4 éves, ha ott maradok +1 évet előrehozott érettségivel, akkor leszek ügyviteli ügyintéző, ami annyit tesz, hogy nem fogok semmivel se többet keresni, csak mégtöbb feladatot tudnak rám aggatni, és mégjobban tudnak csicskáztatni.

Tizedikes vagyok, rühellem ezt az iskolát, rühellem a szakot, rühellem a tanárokat, rühellem a legtöbb tantárgyat. Még 2 évem van (nem maradok ott arra az egy évre, mert felesleges) érettségiig. Meg szeretném tudni, hogy milyen fizetésre számítsak, mert nekem apámék 300-400 ezer forintos fizetésekről beszélnek, ami szerintem nettó h.lyeség, biztos nem annyi, az itteni kérdésekből leszűrve. Mennyit kereshet Tolna megyében vagy Tolna megye környékén egy titkárnő?

Mert kellene tudnom, hogy megérné vergődni még két évet, vagy hagyjam az iskolát a picsbe és menjek ki külföldre.

2021. jún. 11. 19:09
 1/2 anonim válasza:
100%

Én nem tudom, hogy apukád hol él, de biztos nem keres senki 300-400 ezret titkárnőként.

180-at kerestem másfél évvel ezelőtt Szekszárdon.

Max multinál keresnek annyit, hogyha valaki fels.zopja oda magát.

2021. jún. 11. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tolna megyében szerintem örülhetsz, ha protekció nélkül felvesznek ilyen munkára. Fizetés max. bruttó 250 ezer, de inkább alatta.
2021. jún. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!