Ügyvéd mellett titkárnőként fogok dolgozni, 6 órában, nettó 170 ezer forintért. Mennyire reális/jó/rossz ez a pénz? (vidéki nagyváros)
De az hogy az ügyvéd 800 ezret keres, hogy jön ide?
Abból fizet mondjuk 200bezret egy kis iroda bérlésre, plsuz a titkárnő 180 ezer nettója neki majdnem 400 ezer Ft-ba kerül, szóval marad neki 200?
Akkor ezekszerint az ügyvéd 20 ezerrel keres többet, mint a titkárnő....
Egyébként van gyermeked? Gondolom igen, ha 6 órában dolgozol.
Ilyenkor szerintem több szempont is számít.
Egy ilyen meló nem túl megterhelő, sem fizikailag, sem szellemileg. Ezt együtt véve szerintem jó ajánlat.
Borzalmasan kevés ma Európában ahol a szomszédos Ausztriában egy parfümériai eladó 1200 eurót (400.000 forint) visz haza nettóban.
Szégyen.
Utolsó válaszolnak igaza van.
Egy vicc az az ország.
Magas bérleti díjak, magas elelmiszerarak, stb.
8-as vagyok, azoknak akik lepontoztak bér lehet hogy éppen munkaadók akiknek jól jön az éhbér és ami megmarad abból lehet vásárolni BMW X6 meg Cartiert a barátnőnek és Mauritiuson elverni a megmaradt összeget.
Ott ahol nyáron 3 ezer forint az eper, egy panel rezsije 30 ezer, a havi bérlet Budapesten 10 ezer, egy középszerű női szandál 50 ezer mert az euró 360 plusz a valutaingadozás miatt a kereskedők rádobnak egy +10% igy a külföldről érkező termékek toronymagasan a legdrágábbak az eurós árhoz számítva. Kérdem én, a havi 170.000 forint mire elég egy nőnek?
Vidéken is egy normális lakás 40-60 millió, egy Clio női autó szalonból fapadosan minimum 4,5 millió az euró miatt, egy jobb fodrásznál egy festés+vágás minimum 20 ezer vidéki nagyvárosban is?
Közben Ausztriában egy eladó 1200 eurót keres ami ott a minimálnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!