Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tanulhatok ingyen...

Miért nem tanulhatok ingyen két szakmát?

Figyelt kérdés
A 25 év alattiak ingyen tanulhatnak 2 szakmát méghozzá nappali tagozaton érettsegi után. Nekem ez nem volt mert korábban 21 volt a korhatár 25 helyett így nem tudtam szakmát szerezni. Esti tagozaton meg semmi oktatás nincs mivel már jártam oda. Tehát erettsegim van csak es ezzel már 5 éve munkanelkuli vagyok. Az eletem ugy telik 5 éve hogy alvás netezes edzes alvas tv net meg ugye kaja es a szuksegletek. Szuloknel lakok es hiába probálkozok akárhol nem vesznek fel sehova állandóra mert érettsegim van csak. Kocsim sincs se jogsim mert ezek is pénzbe kerülnek. Tehát mi tevő legyek? Egy szakma mindenkinek jarna ingyen pedig normális nappali munkarendben 2 év alatt de korhoz kotik. Erdekes amúgy hogy egyetemeken nincs korhatár oda még 80 évesen is lehet nappalira járni.
2021. jún. 11. 16:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Akkor most hogy ezt megallapitottad, nekiallsz valamit csinalni vagy varod hogy a muterek elpatkoljanak es megorokold a lakast?
2021. jún. 12. 08:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem értem miről beszélsz kérdező. Leírtam neked hogy már ingyenes tanfolyam is van nemcsak szakma. Két szakma plusz egy ingyenes tanfolyam jár mindenkinek mostantól. Érdeklődnék a helyi Szakképzési centrum nál A helyedben.
2021. jún. 12. 11:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, ez egy troll. Ilyen balek nincs a világon. Hacsak nem valami zsákfaluban lakik, de szerintem még az se mentség erre..
2021. jún. 12. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!