Miért nem tanulhatok ingyen két szakmát?
1.: Okos szülők. 100-at nem adnak tanfolyamra, de eltartanak 5+ éve...
2.: Az a 100-as tanfolyam, már az első hónapban visszahozza az árát.
Egyetemre is nyugodtan beiratkozhattál volna. De a levelező képzés is sokkal jobb, mint a semmi.
Lehet, hogy anyukád beveszi, hogy a szemét kormány miatt nem dolgozol, mert nem engednek tanulni, de mi nem fogjuk. Egyszerűen lusta vagy.
1. Nem vagyok lusta
2. Arról nem én tehetek hogy a kormány változtatta allandoan a korhatárt. Amugy egy 20-21 éves szerintetek már lelkileg is felnőtt? Csak azért mert most a 21 évesek nem azok azért vitték fel 25 re a korhatárt. Csak nem értem hogy amikor 21 voltam és szetettem volna tanulni akkor miért cdak addig lehetett jarni.
3. Nem vagyok életképtelen mert rengetek munkahelyre beadtam az önéletrajzonat és már munkanelkuli hivatalban is tobbszor voltam de semmi, szakmát se inditottak.
4. Nem azert ulok itthon mert hu de jo kedvemben hanem azért mert a legegyszerűbb munkákra sem reagálnak a munkáltatók és igy kicsit nehèz elhelyezkedni. Az egyetemet sose probáltam a kevés pontom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!