Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tanulhatok ingyen...

Miért nem tanulhatok ingyen két szakmát?

Figyelt kérdés
A 25 év alattiak ingyen tanulhatnak 2 szakmát méghozzá nappali tagozaton érettsegi után. Nekem ez nem volt mert korábban 21 volt a korhatár 25 helyett így nem tudtam szakmát szerezni. Esti tagozaton meg semmi oktatás nincs mivel már jártam oda. Tehát erettsegim van csak es ezzel már 5 éve munkanelkuli vagyok. Az eletem ugy telik 5 éve hogy alvás netezes edzes alvas tv net meg ugye kaja es a szuksegletek. Szuloknel lakok es hiába probálkozok akárhol nem vesznek fel sehova állandóra mert érettsegim van csak. Kocsim sincs se jogsim mert ezek is pénzbe kerülnek. Tehát mi tevő legyek? Egy szakma mindenkinek jarna ingyen pedig normális nappali munkarendben 2 év alatt de korhoz kotik. Erdekes amúgy hogy egyetemeken nincs korhatár oda még 80 évesen is lehet nappalira járni.
2021. jún. 11. 16:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mekibe krumplit sütni vagy tescoba árut feltölteni elég az érettségi is.
2021. jún. 11. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

1.: Okos szülők. 100-at nem adnak tanfolyamra, de eltartanak 5+ éve...

2.: Az a 100-as tanfolyam, már az első hónapban visszahozza az árát.

2021. jún. 11. 18:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Biztonsági őr már van ingyen is. Szakképzési centrumokban bárkit felvesznek. Én pont most fogom vissza mondani mert olyan helyen lesz ahova nem tudok bejárni de ezt nem mondták. Na mindegy de van ingyenes is.
2021. jún. 11. 21:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Sereg? Rendőrség - határvadászok: [link] 55 évig!!!
2021. jún. 11. 21:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Johetsz a kifogasokkal... Rajtad all a dolog nem mason, siman felvesznek sok helyre papir nelkul, fent voltak peldak is. En erettsegivel dolgozok IT-ban programozokent.... Te nem akarsz tanulni es nem is akarsz dolgozni. Minel hamarabb elismered annal hamarabb tudsz tovabblepni. De megertem h anyuci cicijet nehez elengedni... Foleg 25 ev utan
2021. jún. 11. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyetemre is nyugodtan beiratkozhattál volna. De a levelező képzés is sokkal jobb, mint a semmi.

Lehet, hogy anyukád beveszi, hogy a szemét kormány miatt nem dolgozol, mert nem engednek tanulni, de mi nem fogjuk. Egyszerűen lusta vagy.

2021. jún. 12. 00:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Foglalkoztatási hivatalban (munkaügyi) voltál? Rendszeresen indítanak munkanélkülieknek nem csak ingyenes tanfolyamokat, de még olyanokat is, ahol pénzt is kapsz végig a tanfolyam alatt. Egy barátnőm a szakács szakmát tanulta meg így, egy másik meg most csinál bérszámfejtő tanfolyamot.
2021. jún. 12. 00:45
 18/23 A kérdező kommentje:

1. Nem vagyok lusta

2. Arról nem én tehetek hogy a kormány változtatta allandoan a korhatárt. Amugy egy 20-21 éves szerintetek már lelkileg is felnőtt? Csak azért mert most a 21 évesek nem azok azért vitték fel 25 re a korhatárt. Csak nem értem hogy amikor 21 voltam és szetettem volna tanulni akkor miért cdak addig lehetett jarni.

3. Nem vagyok életképtelen mert rengetek munkahelyre beadtam az önéletrajzonat és már munkanelkuli hivatalban is tobbszor voltam de semmi, szakmát se inditottak.

4. Nem azert ulok itthon mert hu de jo kedvemben hanem azért mert a legegyszerűbb munkákra sem reagálnak a munkáltatók és igy kicsit nehèz elhelyezkedni. Az egyetemet sose probáltam a kevés pontom miatt.

2021. jún. 12. 07:47
 19/23 anonim ***** válasza:
A kormany a hibas mert minden normalis embernek van munkaja csak neked nincs? Nem elcsepelt kicsit ez a duma?
2021. jún. 12. 07:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Igy van a kormany a hibas. Ha ingyenesen biztositananak 2 szakmát akkor már reg lehetett volna es azzal munkám is.
2021. jún. 12. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!