Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyéni vállalkozós taxizás?

Egyéni vállalkozós taxizás?

Figyelt kérdés

Szeretnék taxizni a fővárosban, egyéni vállalkozóként. Főleg azért hogy végre a magam főnöke lehessek és fellélegezhessek, plusz a szakma is nagyon vonz.

Viszont azt vettem észre hogy elterjedt az a fővárosban, hogy szabadúszóshoz nem ülnek be, megéri így egyáltalán vállalkozni a szakmában?

Mennyi fuvarra/utasra lehet így számítani egyáltalán? Nem csak covidos időszak érdekel hanem úgy általánosságban.

Szívesen dolgoznék éjszaka valamint hosszabb órákat is, saját autóval.

Jó lenne ha valaki akinek van tapasztalata vagy rálátása kicsit tisztább képet tudna adni nekem. Előre is köszönöm!

2021. jún. 11. 04:50
 1/5 qkker1 ***** válasza:
91%

Mezitlábasként vagy éhen halsz, /99,99%/, vagy tejelsz a többi hiénának és bevesznek valamelyik zsíros helyre.

Azt azért tudni kell, hogy leintés szinte semmi nincs, a fuvarok 99%-a rendelés, amit rádión kapnak a társaságokhoz csatlakozott taxisok.

Ferihegy a Főtaxié, szállodák City taxi, és még jópár hely szerződéses.

2021. jún. 11. 09:41
 2/5 qkker1 ***** válasza:
49%
Nem vagyok taxis, de van néhány taxis barátom.
2021. jún. 11. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Alvállalkozóként is lehet menni a cégekhez, tehát csak a fuvarcímekért befizetni magad ha jól értettem.

Ez megéri? Mármint lehet kapni így címeket vagy külsősnek nem igazán osztogatnak?

Illetve melyik céghez érdmesebb menni?

A city és a főtaxit néztem, alapból a főtaxi komolyabbnak tűnik, de zavar hogy nem lehet dashcamet használni. Így nem tudnám bizonyítani ha bármi történik.

Bocsánat a sok kérdésért, csak szeretnék tisztában lenni a dolgokkal elhelyezkedés előtt

2021. jún. 12. 00:00
 4/5 qkker1 ***** válasza:

Semmivel nem komolyabb a Főtaxi, minden forintvadászt beengednek, semmi szűrés, a Citynél erős szűrés van, több hónapos várólistával, hogy bekerülhess.

"Ez megéri? Mármint lehet kapni így címeket vagy külsősnek nem igazán osztogatnak?"

Hogy másképp kapnál címeket?

2021. jún. 12. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A Bolt cég fel sem merült?

2021. jún. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!