Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki egy munkahelyen nincs...

Aki egy munkahelyen nincs szabin nincs betegállományban de benn sincs, az mire fel kap aznapra bért?

Figyelt kérdés

A távmunkát hagyjuk. A munkaköre fizikai, nem végezhető távolról.

Szabit nem vett ki, betegséget nem jelent, csak egyszerűen nincs benn, elég gyakran (minden hétre jut 1-2 ilyen „rejtélyes“ nap) és mégis 100% bért kap.

Mire fel kap bért olyan napokra amikor benn sincs, szabin sincs betegállományban sincs?

2021. jún. 10. 13:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Biztosan aznapra távmunkát kapott és home office an végezte. Nem kell rögtön rosszat gondolni. Olvastad a szerződését? Te vagy a főnöke? Ha a másodikra nem a válaszod akkor semmi közöd hozzá.
2021. jún. 10. 14:34
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
Biztosan távmunkázik. TUdod kérdező nem csak az a munka mikor te pucolod a WC-t.
2021. jún. 10. 15:15
 13/30 A kérdező kommentje:

"Biztosan aznapra távmunkát kapott és home office an végezte."

ember. ezzel kezdtem:

"A munkaköre fizikai, nem végezhető távolról."

ÜGYFELEKET fogadni személyesen marha nehéz ám távolról...

ne magyarázzuk a semmit!

2021. jún. 10. 16:24
 14/30 A kérdező kommentje:
És ugye ki fogadj az ő ügyfeleit? Na ki? hát aki benn van, az. Pl én.
2021. jún. 10. 16:24
 15/30 A kérdező kommentje:

De érdekes módon ő még az életben nem fogadta az ÉN ügyfeleimet mert az neki NEM DOLGA.

De nekem meg dolgom az ő ügyfeleit fogadni.

Érdekes?

2021. jún. 10. 16:25
 16/30 A kérdező kommentje:

"Olvastad a szerződését?"

OLVASTAM???? ÉN ÍRTAM!! Na bammeg erre varrjál gombot! ÉN ÍRTAM!!!

2021. jún. 10. 16:26
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem irtal te semmit, te szerencsetlen :)
2021. jún. 10. 16:29
 18/30 anonim ***** válasza:
Most akkor te mit is dolgozol? Mert az alapján hogy rálátsz minden adatára és szerződést is írtál neki valószínűleg HR környékén vagy valahol, ők meg ügyfeleket biztosan nem fogadnak. Szóval menjél vissza az ovodába kisfiam, lerí a kérdésről hogy kamu.
2021. jún. 10. 16:33
 19/30 A kérdező kommentje:

"valószínűleg HR környékén vagy valahol, ők meg ügyfeleket biztosan nem fogadnak."

Mindkettő stimmel. A Hr "környékén" vagyok és ügyfeleket is fogadok. Terólad viszont ordít hogy az életben kis cégnél nem dolgozták akkor nem csodálkoznál ezeken.

Kis cégnél van ez így. az ember ez is az is.

Volt idő amikor még a folyosót is mi, irodisták mostuk fel, mert a cég még a takarítókon is spórolt.

2021. jún. 10. 16:35
 20/30 anonim ***** válasza:
Kamu
2021. jún. 10. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!